Harran Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

İnsanların sık sık seyahat etmesi ve ev ortamında kalmak istemeleri apart daire sektörünün gelişmesini sağlamıştır. Bu daireleri kiralamak için insanlar sahibinden günlük kiralık ev ilanlarından bütçelerine uygun olanı bulup, konaklama yapabilmekteler. Bu imkanların insanlara sunulması ve insanların bu hizmetlerden memnun kalması bu sektörde fiyatların fırlamasına ve çeşitliliğin artmasına neden olmuştur. Buralarda isterseniz bir gün isterseniz indirimli fiyattan yararlanarak bir ay ya da daha uzun kalabilirsiniz. Bu daireler artık her ilde bulunmaktadır. Günlük daire kiralama sektörü önceden insanlar tarafından hoş karşılanmazdı. Tanımadıkları insanların birkaç gün evlerinde kalmaları onları hoşnut etmezdi. Ancak artık günümüzde kiralık apart 1+1 daireler içeren büyük oteller yapılmaktadır. Bu dairelerin içlerinde; yatak, koltuk takımı, buzdolabı, mutfak, banyo, ocak, mutfak gereçleri, klima ve televizyon bulunmaktadır. Oldukça ev havası veren bu yerlerin bir gecelik kirası ülke genelinde 80 TL ile 500 TL arasında değişmektedir.

Apart oteller güvenli midir?

Apart oteller; tıpkı normal otellerde olduğu gibi kalacak olan müşterilerinin kimlik bilgilerini alıp, internet aracılığı ile emniyet genel müdürlüğü sistemine işlenmektedir ve bu sayede orada kalan kişilerin kontrolü sağlanmaktadır. Her yerde olduğu gibi bu apart otellerde de insanlar barındığı için sorun olmama garantisi verilememektedir. Ancak, bir otelde ne kadar güvende oluyorsanız apart dairelerde de güvenle kalabilirsiniz. Eğer bu kontrollerin olmadığı ancak uygun fiyatlı diye düşünerek tutmayı planladığınız bir otel var ise, bu fikrinizden vazgeçmenizi dileriz. Giren çıkanların kayıt altına alınmadığı bir yer sizler için uygun olmayacaktır. Bu yüzden gideceğiniz oteli iyi seçerek güvenliğinizi arttırabilmeniz mümkündür. Daha uygun fiyatlı daireler bulmak için günlük kiralık daireler ev sahibinden şeklinde internette aratarak daha uygun bütçelilerden bulmanız mümkündür.

Bu yerlerde kimler kalabilir?

Seyahat etmek için çıktığınız arkadaş grubunuzla, eşinizle, dostunuzla, ailenizle veya tek başınıza kalabilirsiniz. Ancak bu otellerin her odada kalabilecek maksimum insan kapasitesi vardır. Daha fazla kalacak olanlar için ekstra ücret veya ekstra oda açılmaktadır. Aynı zamanda 18 yaşını doldurmamış kişiler, ailesi veya ailesinin onayı olmadan burada konaklama yapamazlar. Bazı işletmeler ailesinin onayı da olsa bu kişilerin otellerinde kalmalarına izin vermemektedirler. Bunların birçok haklı nedenleri de mevcuttur. Baz apart oteller sadece evli, çocuklu ailelerin kalmasına izin verirler. Bu apart otellerde genç bekar çift veya arkadaş gruplarının kalmasına izin verilmez. Bu nedenle gitmeden önce kalacağınız yer arayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Harran Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!