Hilvan Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

Öğrenciler, okumaya gittikleri şehirlerde ev ortamında güvenli bir şekilde yaşamak için ve yurt ortamında rahat edemedikleri için apart daireler kiralamaya başlamışlardır. Öğrenciler için olan bu apartlar, sadece kız veya erkek öğrenciler için ayrılmış şekildedirler. Ücret ödemeleri aylık yapılmaktadır. Tabi sadece öğrencilere özel olmayan apartlar da var. Bulunduğunuz şehirdeki ucuz pansiyon fiyatları hakkında bilgi edinmek için, şehrinizde bulunan pansiyonlarla yüz yüze veya telefonlarla konuşabilirsiniz. Kalmak istediğiniz apartlar hakkında internetteki kullanıcı yorumları ve bu işletmede konaklayan insanların paylaşmış olduğu fotoğraflardan fikir sahibi edinmeniz mümkündür. Kiralama işlemi yapmadan önce işletmeden izin alıp odalara dışarıdan bakabilirsiniz. Bu sayede işletmenin size sunduğu imkanların doğru olup olmadığını ve temizliği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu işletmelerde kalmadan önce sizlere bir sözleşme imzalatılır. Bu sözleşme bilgilerinizin doğruluğu ve odadaki eşyalara zarar vermeden, mümkün olan en iyi şekilde kullanmanız gerektiği gibi maddeler içermektedir.

Apartların içinde bulunan özellikler nelerdir?

Günlük daire kiralama işi, insanlara ev ortamı sunarak rahatça kalmalarını sağlamaktadır. Bunun için de 1+1 evde bulunabilecek her şey içlerinde bulunmaktadır. Koltuk, televizyon mutfak ve mutfak malzemeleri olarak uzar bu liste. Bazı apart otellerde yemek servisleri de vardır. Ama çoğunluğunda bu hizmet bulunmaz. Ya odanızda bulunan odada yemek hazırlarsınız ya da dışarıdan yemek söyleyebilirsiniz. Ev ortamı sağladıkları için, insanlar konaklarken evlerinden uzaklaştıklarını hissetmezler ve bu da daha çok müşteri çekmelerine fayda sağlamaktadır. Otel odalarının aksine bu işletmeler daha rahattır. Misafir kabul edebildiğiniz gibi, istediğiniz zaman girip çıkabilirsiniz de. Bu dairelerde size hediye olarak verilen çay, kahve, su ve bazı atıştırmalıklar bulunmaktadır. Temiz havlular, terlik ve nevresimler de bulunur. Mutfakta; ocak, çaycı, kahve makinesi ve kettle bulunur. Banyoda ise; şampuan, sabun, saç kurutma makinesi, tuvalet kâğıdı ve diş bakım seti bulunmaktadır. Yani kısacası evinizde ne varsa daha fazlasını burada bulmanız mümkündür.

Apartlara nereden ulaşabiliriz?

Apartlara ulaşabileceğiniz çok farklı sosyal medya siteleri bulunmaktadır. En yaygın olarak kullanılan arama metodu olan apart sahibinden ile her fiyatta, lükslükte ve özellikte daireler bulabilmeniz mümkündür. Internet üzerinde günlük daire kiralama yapan işletmeleri aratarak, kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurup istediğiniz bir işletmeyi seçmeniz mümkün. Bunlar dışında sosyal medya platformlarından veya daha önce o şehirde konaklayan tanıdıklarınızdan fikir alabilirsiniz. Daha önce konaklama yapıp memnun kaldıkları yerleri size önermeleri, istediğiniz kriterlerde bir yer bulmanızda size büyük fayda sağlayacaktır. Bazı apartlar reklam vermek amaçlı olarak kartlar bastırmakta ve bunu çevrede dağıtıp müşteri toplamaktadırlar. Bu tarz girişimler sayesinde bilmediğiniz bir yere bile gitseniz çok rahat konaklama sağlayabilirsiniz.

Hilvan Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!