Suruç Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

Birçok amaç için kullanılan apart 1+1 daireler pandemi sürecinde sokağa çıkma yasağıyla birlikte iyice yaygınlaştı.  İçinde mini buzdolabı, televizyon, mutfak araç gereçleri havlu, şampuan gibi otellerde bulunan imkanları sağlayan apart daire, insanlara kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlayarak daha yüksek geri dönüş almayı planlamaktadırlar. Kimi zaman parti için kimi zaman kısa seyahatlerde konaklamak için tercih edilen bu dairelerin hem ekonomik hem de yaygın olması nedeniyle insanların ev ortamında yapmak istedikleri doğum günü ve yıl başı kutlama gibi aktiviteleri günlük daire kiralama sayesinde ev almadan da yapabilmelerini kolaylaştırıyor. Özel günlerde daire fiyatı normal günlere göre belirgin bir fark gösteriyor. Bu fark tutulan apartın özelliklerine göre değişebiliyor. Yine internet üzerinden günlük kiralık ev sahibinden diyerek aratıldığında kolayca ulaşabileceğiniz, fotoğraflı ilanlar sayesinde birçok seçenek arasından istediğiniz ve bütçenize uygun daireyi kiralamak mümkün.

Daire tutarken nelere dikkat edilmeli?

Öncelikle iyi bir araştırma sonucunda bulunan apartın konumu, fotoğrafların orijinal olması, kimlik kontrolünün yapılıp yapılmaması gibi özellikler dikkate alınarak tutacağınız evi belirlemeniz önemli. İlanı veren kişinin güvenilir olması yine çok mühim. Bunun nasıl anlamanız gerektiği ise daha önce konaklayan kişilerin yorum yapmasına izin verip vermediği, polis kayıdı alıp almaması ve anlattıkları ile tutarlı dairelerin olup olmadığına bakarak anlamanız mümkün. Genellikle kiralanan evler fotoğraftaki gibi olmayabilir, yanıltıcı fotoğraflar kullanan ilan sahipleri ilgili mercilere şikayet edilmeli ve bu evler tercih edilmemelidir. Gidilecek evin gerekli izinleri almış olması, insan sağlığını tehdit edecek örneğin arızalı kombi, tesisat gibi sorunların olmaması, güvenlik kameralarının bulunması, eve anahtarla girilmesi yine çok önemlidir.

Günlük kiralık dairelerde neler yapılabilir?

Günümüzde yasakların çoğalmasıyla birlikte ve gelen zamlarla birlikte insanlar artık birçok aktiviteyi ev ortamında yapmayı tercih ediyor. Bazen aktivite yapmaya müsait bir ev ortamı olamayabiliyor. Genelde bu problemi öğrenciler yaşıyor çünkü çoğunluğu yurtlarda kalıyor. Bu aktiviteleri yapmak için uygun ortamlardan biri de kiralık daireler. Kiralanan dairelerde doğum günü kutlaması, yılbaşı partisi gibi birçok özel gün kutlaması yapılabilir. Bunların dışında sadece konaklamak içinde kullanılabilir. İnsanlar bazen hayatındaki her şeyden uzaklaşıp kafa istirahatine erişmek isterler. Bazen de bu apart daireler insanlardan uzaklaşmak için kullanılır. Kısa bir hafta sonu kaçamağı, ufak bir tatil, sürpriz kutlama, ev taşıma veya iş arama konusunda kısa süreli konaklama gibi birçok neden saymamız mümkündür.

Suruç Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!