Haliliye Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

Günümüzde sahibinden günlük kiralık evlerin çoğaldığını görebiliriz.  İnsanların grupça bir etkinlik yapacakları zaman veya arkadaşıyla güzel keyifli bir gün geçirmek isteyeceği zamanlarda günlük kiralık evlerin yardımlarına koştuğu bilinir. Bu evlerin fiyatları bulundukları konuma, evin içeriğine göre değişiklik göstermektedir. Örneğin günlük kiralık villaların fiyatı 500TL den 2000TL ye kadar çıkmaktadır. Fiyat konusunda uygun bir yer arıyorsanız eğer 1+1 apart oteller veya apart dairelerinin, villalarla arasında büyük bir fiyat farkı olduğunu söyleyebiliriz. Apart dairelerin yanı sıra bir diğer uygun olan yer ise pansiyonlardır. Pansiyonları aylık olarak kiralamak istediğinizde ise bu fiyatın günlüğe oranla daha uygun hale geldiğini söylemekte fayda var. Özellikle bir arkadaşımızı ziyaret etmek istediğimizde veya bir geziye gittiğimizde kalacak yer olarak pansiyonlar ve apart oteller genelde insanların tercih ettikleri yerler olmaktadır. Bahsettiğimiz günlük ev kiralama işi internet üzerinde de fazlaca yaygınlaşmış durumdadır. Bu bağlamda kötü insanların oyununa gelmemek için internet üzerinden kiralama yaptığınız yer ile canlı görüşmeden veya gidip kalacağınız yeri görmeden ödeme yapmamanızı öneririm. Çünkü çoğu işin olduğu gibi bu işinde dolandırıcıları maalesef mevcut ve birçok mağdur insan bulunmakta. Bu sayı her geçen gün artmaktadır. Bu dolandırıcılar internet üzerinden sahte ilanlar verip telefonda insanlarla bir ev sahibiymiş gibi konuşarak genelde önden para yollamanızı istemektedir daha sonrasında ise kayıplara karışmakta üstlerine yok diyebiliriz.

Günlük Kiralık Evler Ne İçin Kullanılır?

Günlük kiralık evleri insanlar arkadaşlarıyla keyifli güzel vakit geçirmek, gezmek veya ziyaret için gittiği kısa süreli planlarında işlerini kolaylaştırmak amaçlı kullanılabilir. Genelde bu tarz yerlerde kalacak kişilerin güvenliği açısından kimliklerinin alınıp, kayıtları yapıldığı için güvenlik konusunda da bir endişeleri olmamaktadır. Son olarak bu tarz yerler kalacak kişilere yemek yapabilme imkânı verdiği için maddi anlamda yemeye harcanacak olan paranın azalmasına yardımcı oluyor.

Günlük Kiralık Ne Demek?

Günümüzde yeni yaygınlaşmaya başlayan bu kiralama yönteminin popüler olmaya başlamasının sebebi olarak otellerin evli olmayan çiftler için zorluk çıkarması diyebiliriz. Bu evleri kiralamak için 18 yaşının üzerinde olmak gerekmektedir. Zaman zaman bu tarz yerlerin güvenliğiyle alakalı akıllara birçok soruda gelmektedir. İşletme sahipleri ise müşterilerine güvenlikle alakalı olarak ekstra bir güven vermeye çalışmaktadır.

Haliliye Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!