Karaköprü Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

İnsanlar genelde tatil yapacakları zaman, kendi tatil evleri yoksa mutlaka otel, bungalov, kamping ya da apart daireler bakıyorlar. Kimisi otelde rahatına önem verirken kimisi de günlük daire kiralama sitelerinden kendi cebine uygun evlere bakıyor. Bakıldığı zaman önünüze hazır gelen hiçbir hizmet yok günlük dairelerde. Fakat işin güzel tarafı da burada aslında. Arkadaşlarınız ile bir tatil planı yaptığınız da günlük kiralık villalara bakarsınız. Hemen mutfak alışverişi yapılır ve eğlenceli aktiviteler, güzel yemekler, havuz başı partileri ve niceleri. Giriş çıkış saatleri konusunda karışan olmadığı için de gece hayatına da istediğiniz vakti ayırabilir ayrıca dışarıdan gelen bir misafiri de ağırlayabilirsiniz. Tabii ki öğrenciler genelde ucuz pansiyon fiyatlarına daha çok ilgi gösteriyor haliyle ama toplu yapılan tatil aktivitelerinde günlük kiralık ev bakmak daha mantıklı ve ekonomik bir tercih olacaktır. Bu nokta da size yardımcı olacak kurumlar genelde emlak ofisleri oluyor. Aynı zamanda kendi evini günlük, haftalık veya aylık olarak da kiralayan insanlar var. O insanlar biraz daha samimi oluyor. Tabi insanından insanını değişir bu durum fakat emlak ofislerine nazaran daha anlayışlı olabiliyor. Bu tarz ev ilanlarını da internette günlük kiralık ev sahibinden şeklinde aratarak da bulmak mümkün. Aslında bakıldığı zaman olay tamamen sizin tatil bütçenize bakıyor neticede. Ama tatil planlamalarınızda mutlaka günlük kiralık ev apart fiyatlarına da göz atmanızı tavsiye ederim.

Günlük kiralık ev veya apart kullanmanın artıları nelerdir?

Günlük kiralık ev apart kullanmak sizin için bütçe dostu olurken aynı zamanda otellerdeki gibi giriş çıkış saatleri olmadığı için kafanıza göre kiraladığınız gün içerisinde dilediğiniz gibi giriş çıkış sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda misafiriniz var ise, onları da kolaylıkla ağırlayabilir ve birlikte vakit geçirebilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken bulduğunuz gibi bırakmak olacaktır. Kendi evinizmiş gibi rahat edebilir ve bulunma amacınıza göre dilediğiniz gibi konaklayabilirsiniz.

Günlük kiralık ev veya apart kullanmanın eksileri nelerdir?

Günlük kiralık ev veya apart kullanımının eksilerine gelecek olursak, herhangi bir temizlikçisi bulunmadığı için dağınıklığınızı toplanması istenilecektir sizden. Ayrıca evde oluşan siz kaynaklı hasarlardan da gene sizler sorumlu olduğunuz için dikkatli konaklamalısınız. Günlük sabah kahvaltısı veya akşam yemeği gibi hizmetleri de bulunmadığı için, yemeğinizi kendiniz halletmelisiniz. Bazı apartlarda bu durum geçerli olmasa da çoğu zaman bu şekilde bir sistem izlenmektedir.

Karaköprü Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!