Akçakale Taksi Durakları | Alo Taksi

İnsanların şehirlerarası yolculuklar yapması ve hastanelere acil olarak gitmesi sonucunda bu bölgelerde insanların rahatça kullanabileceği gece taksileri kurulmuştur. Bu araçlar insanların isteklerini karşılayabilmek için çalışanları tarafından aralarında mesaili olarak çalışmaktadırlar. Bu sayede de 7/24 taksi hizmeti vermektedirler. Bazı yerlerde sadece o bölge içinde çalışan taksiler bulunmaktadır. Mesela hastane taksileri sadece hastaneden çıkan insanları gidecekleri olan yerlere götürürler. Günümüzde şehir hastaneleri yapıldığı zamandan beri insanların hastane ulaşımları biraz daha zorlaştı. Çünkü bu hastaneler çok büyük ve şehirden biraz uzağa yapılmaktalar. Bu yüzden buraya giderken veya gelirken taksilerin varlığı önem taşır. Otogarlarda bulunan araçlar genellikle biraz daha büyüktür. Çünkü burada insanlar ellerinde bavullar, çantalar ve daha bir sürü eşya ile gelebilmektedir. Bu yüzden otogarlar büyük araç taksi kullanmayı tercih eder. Küçük araçlı olanlardan da otogarlarda bulunmaktadır. Yalnız başına seyahat eden ya da az eşya ile gelen yolcular küçük araçları kullanırlar.

Taksilerin otogar ve hastanede bulunması yasal mı?

Resmi ve kayıtlı işlemlerden geçip, gerekli onay sonucu bulunduğu ilin odasına bağlı olan her araç çalışabilir. Zaten oralarda bulunmaları yasal olmasa, her ilin bu noktalarında taksi durakları olmazdı. Ayrıca buradaki duraklar, en çok insanın olduğu yerlerdir. Dolayısı ile de en çok iş yapılan yerlerdendir. Bilindiği üzere toplu taşıma araçları sadece belli saatlerde ve belli yerlere ulaşım imkânı sağlamaktadır. Bu yüzden otobüsü gece 3 gibi otogara ulaşan birisinin evine veya konaklayacağı yere gitmesinin tek çaresi taksidir tabi eğer arabası olan birisi onu almaya gelmeyecekse. Bu tarz durumlarda zora düşülmemesi ve ayrıca araçların da şehrin merkezinden otogara gelmekle uğraşıp, vakit ve maddi kayıplar yaşamaması adına buralarda hizmet veren araçlar bulunmaktadır.

Taksi beni her yere götürebilir mi?

Bu soru ucu çok açık bir sorudur. Prensip olarak, kısa mesafeye araç çalıştırmazlar. Çünkü bu onlar için daha uzağa gidecek yani daha çok para kazandıracak bir müşteriden olma ihtimalidir. Bu yüzden gideceğiniz mesafenin 5-6 kilometreden fazla olmasını tercih ederler. Ancak bazı şoförler kısa mesafe de olsa sizi gideceğiniz yere götürür. Tabi mesafe kısa olmasın derken çok da uzun olmasını istemeyiz. Bu araçlarda taksimetre olduğu için seyahat etmesi pahalıdır. Çok uzun mesafelerde tercih edilmesi ekonomik olarak insanları maddi sıkıntıya sokabilir. Bazı insanlar şehir değiştirmek için bile kullanırken, bazıları sadece orta uzaklıktaki mesafelerde aciliyetleri olduğu için kullanırlar. Eğer bütçeniz yetiyorsa her yere gidebilirsiniz.

Akçakale Taksi Durakları | Alo Taksi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!