Birecik Hastane Taksi

Çok yoğun ilgi ve öneme sahip olan taksiler, maalesef ki ulaşım aracı olarak kullanılmak için fazla pahalılar. Bu yüzden insanlar kullanmadan önce taksi ücreti hesaplama girişimlerinde bulunmaktadırlar. Bu ücretler gece ve gündüz tarifesine göre değişmektedir. Gece taksileri, gündüz taksilerine göre daha pahalıdır. Bunun nedeni gece daha az talep görmesine rağmen iş yapmak için beklemeleridir. Ancak gece çalışan ya da bir işi olup da araca ihtiyacı olan insanlar da çok fazladır. Geceleri aktif olarak her saatte ya da istenilen dakikada bir toplu taşıma aracından söz etmemiz mümkün değildir. Bu yüzden insanlar gündüzleri genellikle toplu taşıma tercih ederler. Çünkü toplu taşımayla gitmek için 3 lira ödemesi yeterliyken, aynı mesafe taksiyle gidildiği zaman 35-40 TL hatta belki de daha fazla ücret ödenmesi gerekebilmektedir. Ancak buna rağmen insanlar elindeki eşyaların ağır olması, saatin geç olması veya gideceği yere geç kalması gibi nedenlerden dolayı bu yararlanmak istiyorlar. 

Ücret ödemesi nasıl hesaplanır?

Öncelikle konumuma en yakın taksi diye internette arama yaparak bir araç isteyiniz. Çünkü bazı araçlar size gelirken kullanılan yolu da ücrete tabi tutmaktalar. Bu olay olursa eğer daha fazla ücret ödersiniz. Ardından internetten gideceğiniz yolun ortalama olarak ne kadar uzaklıkta olduğuna bakınız. Daha sonra şehrinizde bulunan tarifeye göre açılış ücretini ve kilometre başına istenilen ücreti öğreniniz. Daha sonrasında ödeyeceğiniz ortalama fiyatı öğrenmiş olursunuz. Bunlarla uğraşmak istemiyorsanız araçların içinde, şoförün arkayı kontrol etmek için kullandığı aynada siz yol aldıkça ödeyeceğiniz ücretin miktarı yazar. Oradan da takip ederek ödeyeceğiniz ücret konusunda fikir sahibi olabilir, bütçenizi aşacağı takdirde araçtan inebilir veya yolculuğunuza devam edebilirsiniz.

Ücret ödemesi nasıl yapılır?

İnsanların en çok merak ettiği konulardan birisi de budur. Yaklaşık 7 yıldır insanlara taksilerde farklı yollarla da ödeme yapabilecekleri söylense de hala daha bu araçlar sadece nakit ile ödeme almaktadır. Eğer yanınızda nakit paranız yoksa, yol üstünde bir atm aracılığı ile nakit çekerek devam edebilirsiniz. Turistlerin çok olduğu bölgelerde Türk lirası dışındaki dövizler ile de ödeme kabul edilmektedir. Ancak küçük yerlerde bunu kabul etmeyen şoförlerin sayısı da oldukça fazladır. Dövizi bozduracak yerin az olması ve oralarda dövizin işlevsel bir özelliğe sahip olmamasından kaynaklanır. Sahil kesimleri, büyük metropol şehirleri gibi turistin bol olduğu yerde kendi esnaflarımız bile dolar ve euro üzerinden satışlar yapmaktadır.

Birecik Hastane Taksi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 7/24 - 7/24

Salı

: 7/24 - 7/24

Çarşamba

: 7/24 - 7/24

Perşembe

: 7/24 - 7/24

Cuma

: 7/24 - 7/24

Cumartesi

: 7/24 - 7/24

Pazar

: 7/24 - 7/24

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: EMRAH KANPALTA

Telefon

: +90 (530) 389-8865

Fax

: +90 (530) 389-8865

Cep Telefonu

: +90 (530) 389-8865

Cep Telefonu 2

: +90 (530) 389-8865

Adres

: HASTANE TAKSİ

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!