Bozova Taksi Durakları | Alo Taksi

Hayatımızın her anında bizimle beraber olan küçük dostlarımız, seyahat etme veya şehir içinde bir yere gitme konusunda bizleri biraz zorlamaktadırlar. Evcil hayvanları ile ufak da olsa yolculuk insanlar toplu taşımayı pek kullanmak istemezler. Çünkü toplu taşımada bazı insanlar evcil hayvanlardan rahatsız olmaktadır. Onların hastalık bulaştıracağı veya saldıracağı yönünden korkmaktadırlar. Bu yüzden son dönemlerde pet taksi sistemi ortaya çıktı. Bu sistemle insanlar evcil hayvanlarını rahatlıkla gitmek istedikleri yerlere götürmektedirler. Kafesinde olduğu müddetçe normal taksiler de hayvanların seyahat etmesine izin vermektedirler. Bunların yanı sıra büyük araç taksi hizmetleri de vardır. Bu araçlar genellikle bebek arabası, engelli arabaları, bavullar, eşyalar vs. yüklerin taşınması için insanlara yardımcı olmaktadır. Bu araçlarla hizmet alabilmek için telefonunuzdan konumunuza en yakın taksilere bakarak araç isteyebilirsiniz. Geceleri de civarınızda bulunan nöbetçi taksilerden hizmet alabilirsiniz. Gördüğünüz gibi, yaşadığınız her yerde her ihtiyaca uygun araç bulmanız mümkündür.

Araçlarda her şeyi taşıyabilir miyim?

Bu konuda biraz insaflı davranmakta fayda vardır. Elbette elinizde bulunan yükleri taşımamak adına bu araçları tercih ediyoruz ancak o araca zarar vermeyecek; akma, kokma, sızma veya lekelenmesine neden olmayacak ürünleri taşımanız daha iyi olmaktadır. Bu işi yapan insanların gelir kapısı olan araçlarına zarar vermek, onları hem masrafa sokar hem de oluşan hasarı düzeltmek için uğraştıkları vakit içinde potansiyel yolcuları kaybetmesine neden olur. Onun dışında aracın içine sığabilecek ve şoförün görüş alanını etkilemeyecek eşyaları taşımanız için zaten bu mesleği yapan insanlarımız size yardımcı oluyorlar. Ama unutmayalım ki bu meslekte karşılıklı yarar söz konusudur. O yüzden karşınızdaki insanı kıracak ve gurur incitecek hareketlerde bulunulmamalı.

Araç benim işim bitene kadar beni bekler mi?

Olduğunuz konumda bulunan başka taksi yoksa ve rica ederseniz bazı şoförler bu istek doğrultusunda bekleyebilirler. Ancak saatlerce sürecek bir işiniz varsa o zaman şoförün orda sizi beklemesini istemek, onun işine balta saplamak olacaktır. Kısa sürecek olan işlerde veya bir şey bırakılıp hemen devam edileceği durumlarda şoförler beklemektedirler. Bazı şoförler beklerken bekleme ücreti parası alırken bazıları para almazlar. Kısacası bu durumu etkileyen çok fazla sebep vardır. Şoförün iş yoğunluğu, sizin işinizin harcayacağı süre, şoförün sizi beklemesi karşılığında sizden para alıp almaması gibi. Özetleyecek olursak, çok fazla vakit almayacak bir işiniz varsa araç şoförü sizi bekleyebilir. İşiniz çok uzun sürecekse de para kazanması gerekeceği için şoförün durağa geri dönmesi gerekecektir.

Bozova Taksi Durakları | Alo Taksi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!