Halfeti Taksi Durakları | Alo Taksi

Hayatımızın merkezi haline gelmiş birçok taşıtlardan faydalanmaktayız. Okula giderken, işe giderken ve eve giderken muhakkak taşıt kullanıyoruz. Bu taşınlar arasında her an ulaşabileceğimiz ve acelemiz olduğumda toplu taşıma araçları beklemek yerine genellikle taksileri tercih ediyoruz. Hem konfor açısından bizim için rahat hem de kolaylık açısından bizler için faydalı bir taşıt aracıdır. Hayatımızda biliyorsunuz sürekli olarak bir yarışma ve çalışma halindeyiz aslında ve bu yorucu tempolarda bazen gecikme durumlarımız olmaktadır. Genellik bir yere gideceğimiz ve acelemiz olduğu zaman şu an ki konumuza bakarak konumuma en yakın hangi taksi varsa onu tercih ediyoruz hem gecikme hem de işimiz de herhangi bir aksama yaşamadan devam edebilmemiz adına bizler için iyi bir rol oynamaktadır. Günümüzde artık birçok insan taksi kullanmak ta ve bazen ailemizle birlikte bir yerlere gidebiliyoruz kendimiz yormamak adına taksileri tercih edebilmekteyiz. Bazı aileler kalabalık olabiliyor ve taksi çağırmak istediklerinde sığıp sığamayacaklarını düşünebilirler ama artık biliyorsunuz ki taksilerde normal aldığı kişi sayısından büyük taksilerde bulunmaktadır. Taksiciyi aradığımız zaman büyük araç taksiniz bulunup bulunmadığını öğrenerek eğer var ise zorluk çekmeden hem aileniz hem de kendiniz rahat ederek gideceğiniz yere ulaşım sağlayabilirsiniz. Hayatımızı her zaman ve her yerde kolaylaştıran bu taksilerde bazı şoförlerinin kullanımı ve dikkatini verdiğinizi görebilirsiniz aslına bakılacak olursa çoğu taksicinin kendine özel birçok müşteri bulunmaktadır. Çoğu müşteride şoförlüğünü beğendiği taksiciyi tercih edebilir tabi ki ama iletişime geçmek adına müşteri taksi numarasını isteyip ihtiyacı olduğunda kendisiyle iletişime veya da taksi durağı numarasını da vererek iletişim gerçekleştirebilirler. Bunlardan hariç biliyorsunuz ki taksicilerinde belirli zorlukları bulunmaktadır. Çünkü onlarda taksilerine kimin bildiğini bilmedikleri için düzenli olarak durakla da iletişim gerçekleştirmektedirler. Taksicilerin bir diğer zorluğu ise 7/24 çalışıyor olmaların saat kaç oluyorsa olsun her zaman bir taksi bulabilmekteyiz. Bir yere yetişmemiz gerekiyor yakınımız rahatsızlandı ve o saatlerde toplu taşıma aracı veya kendi aracınız olmadığı için direk yine aklımıza taksiciler gelmektedir. 7/24 taksi bulduğumuz ve iletişime geçtiğimiz durumda hem yakınımızın durumunu hemen öğrenmiş hem de hızlı bir şekilde gelmiş oluyoruz.

Taksi metre nedir ne işe yarar?

Taksimetre taksilerin içerisin de yer alan bir teknolojidir. Şehir içinde ya da şehir dışında kendinize ait bir aracınız yok ise çok fazla taksi kullanımı yapmak zorunda kalabilirsiniz. Gideceğiniz yere ait mesafe bazında ücret yansımaktadır. Güvenli bir yolculuk yapabilmemiz için taksimetre sayesinde ödeme tutarını bilmeniz basit bir şekilde hesap yapmanıza yardımcı olur. Genel bir tabiriyle açıklayacak olursak eğer mesafe ve ücret oranını ölçüp gösteren ve size seyahatiniz sonucu ödeme planı çıkartan bir teknolojidir.

Taksiciler de yaş sınırı var mıdır?

Her işte olduğu gibi taksicilerinde bir yaş sınırı bulunmaktadır. Eskiden 65 yaş sınırı ile sınırlandırılan taksiciler de bu yıl yaş sınırı 68 çıkartıldı ama taksicilik yapmak isteyen şoförler her yıl psikoteknik raporu ve sağlık raporu alarak taksicilik hayatlarına devam edebilirler. Yaşları 69 gün alanlar ise hiçbir şekilde taksicilik yapamazlar.

Halfeti Taksi Durakları | Alo Taksi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!