Harran Taksi Durakları | Alo Taksi

Yoğun bir insansanız ve aracınız yoksa hayat gerçekten çok zor olabiliyor. Oradan oraya koşturmaktan yoruluyorsunuz. Büyükşehirde yaşıyorsanız ulaşım normalinden daha zor oluyor.  Taksi firmaları bu sorunu çözmeye çalışıyor çünkü halk otobüsleri çok kalabalık oluyor. Otobüste yer bulamanız çok zor oluyor. Günün yorgunluğunun üstüne birde ayakta gitmek zorunda kalıyoruz. Otobüslerin belli güzergâhı oluyor ve güzergâh üzerindeki duraklarda beklemek zorunda kalıyoruz. Otobüslerin vaktinde gelmemesi gibi durumlar insanların hem sinirini bozuyor, mental olarak ta yoruyor. İnsanlar taksileri genelde pahalı olduğu için tercih etmiyorlar. Taksi ücreti hesaplaması yaptığımız zaman aslında çok pahalı olmadığının farkına varıyoruz. Çünkü istediğim saatte, istediğim yere taksinin numarasını arayarak çağırabiliyorum. Bazı firmaları çaldırıyorsunuz onlar size geri dönüyor. Saat kaç olursa olsun 7/24 taksi bulabiliyorsunuz ve gittiğiniz yerde kısa bir işiniz varsa, örneğin; önce bankamatikten para çekeceksiniz sonra başka bir yere geçeceksiniz, taksi bizim işimin bitmesini bekliyor. Özel aracımız oluyor aslında. Bazen günde on iş yapmamız gerekiyor ve zaman çok hızlı akıyor inanamıyoruz zamanın göreceliğine. Hızlı şekilde işlerimizi halledebiliyor olmak her yere zamanında yetişmek dakik bir insansanız eğer harika bir şey. Özellikle de evde aile bireylerinden birisi hastalandığı zaman aracımızın olmaması ve otobüslerin belli bir saatten sonra çalışmaması ile birlikte taksiler vazgeçilmez olmaktadır. Hastanelerin taksileri bu konuda çok iyi hizmet vermektedir. Verilen adrese çok hızlı geliyorlar ve adeta ambulans görevi görüyorlar. Siz yolları bilmeseniz bile onlar adeta şehrin haritası gibi şehrin tüm sokaklarını ezbere biliyorlar.

Taksi ücreti nedir?

Taksilerin ücreti hesaplanırken; taksilerin hizmet vermiş oldukları yerde, açılış taksi ücretleri vardır. Bazı illerde farklılık göstermektedir. Aşağı yukarı birbirine yakın fiyatlardır.  Açılış ücreti ve kilometre ücretinin toplamını yolcu, yolculuk sonunda taksimetreden kontrol ederek taksi şoförüne nakit olarak veya kredi kartı, banka kartı gibi online ödeme ile de yapabilirler.

Taksiler güvenli mi?

Bütün ulaşım araçlarında; kamera sistemi, araç takip cihazı, konumu bildiren acil buton gibi özellikler getirilmektedir. Bunun amacı yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek ve insanların daha güvende hissetmesini sağlamaktır. Araçlarda şoförlerde gasp vs. gibi şeylere maruz kaldığı için bu kayıt cihazları iki tarafında can ve mal güvenliği için gereklidir.

Harran Taksi Durakları | Alo Taksi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!