Hilvan Taksi Durakları | Alo Taksi

Hayatımızda hemen hemen hepimizin en büyük sorunu ulaşım. Özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar için oldukça büyük bir problemdir. Birbirinden farklı araçlar ile ulaşımımızı sağlarız. Aracı olanlar araçları ile olmayanlar toplu taşıma veya taksiler ile ulaşımlarını sağlar. Otobüs durakları, taksi durakları hayatımızdaki Önemli toplanma alanları hâline gelmiştir. Taksiler otobüslere oranla daha konforludur. Bulunduğunuz konumdan alınarak istediğiniz konuma taksi ile ulaşabilirsiniz. Nöbetçi taksiler ile günün her saatinde ulaşım sağlayabilirsiniz. Özellikle geceleri ulaşımın daha zor olduğu otobüs saatlerinizin tutmadığı bir şehirde yaşıyorsanız bu 7/24 taksi kurtarıcınız olabilir. Konforunun daha yüksek olduğu gibi tabi fiyatları da otobüslere göre daha yüksektir. Ödeyeceğiniz miktarın hesaplanması için taksimetre kullanılır. Taksi ücreti hesaplama için geliştirilmiş oldukça kullanışlı ve etkili bir yöntemdir. Özellikle okullar, hastaneler veya işlek caddeler çevresinde birçok taksi durağına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bazı hastanelere özel kendi hastane taksileri de kullanılır. Eğer etrafınızda durak yoksa telefon numarası ile ulaşarak taksi çağırabilirsiniz. Fakat taksimetrenin başlangıcının aradığınızda bulunan konumdan itibaren olacağını unutmayın. Konumuza en yakın taksiyi İnternet üzerinden arama yaparak bulabilirsiniz. Aynı zamanda eşyalarınızın çok olduğu taşıyamayacağınızı düşündüğünüz durumlarda ise büyük araç taksileri çağırabilirsiniz. Ulaşımın en kolay yollarından birisidir.

Taksi durağı nasıl açılır?

Öncelikle kişinin durak açma talebinde bulunması gerekir. Daha sonra gereklidir evrakları toplanır. Nüfus cüzdanı fotokopisi ehliyeti ikametgâh belgesi araç ruhsat fotokopisi gibi. Kişisel bilgilerden sonra durağın açılacağı yere ait bilgiler verilir. Adresi tapusu kira sözleşmesi gibi. Eğer tüm bu bilgiler uygun görülürse taksi durağı açma ve çalıştırma ruhsatı verilir. Maliyetleri ise açılacak durağın ve çalışacak araçların sayısına göre değişiklik gösterir.

Taksimetreler neye göre çalışır?

Taksimetreler zaman ve mesafeyi birlikte ölçen aletlerdir. Daha sonra aldığı bilgileri para birimine çevirir. Bölgeden bölgeye göre hatta şehirden şehire bile değişiklik gösterir. Mesafe aynı olsa da farklı bir bölgede farklı bir ücret ödeyebilirsiniz. Ücretlere araca binen kişi sayısına hatta bagaj kullanım durumu bile etki eder. Araç ilerlememiş olsa bile sabit bir taksimetre açılış ücreti bulunur.

Hilvan Taksi Durakları | Alo Taksi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Taksi Durakları | Alo Taksi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!