Suruç Taksi Durakları | Alo Taksi

Ulaşım kentler büyüdükçe bizim için tam bir sorun haline gelmiştir. Birçok ulaşım yolunun yanında en konforlusu taksidir diyebiliriz. En ulaşılabilir, en özel hissettirecek ulaşım yolu olan taksinin 7/24 hizmet verenleri de vardır. 7/24 taksi istediğimizde ulaşabileceğimiz çok sayıda taksici vardır. 7/24 açık olan taksicileri ya da bize en yakın taksiyi aradığımızda yaşadığımız yerin kalabalığına göre kapımızın önünde taksi bulabiliriz. Yoldan geçerken bile kolayca ulaşabileceğimiz bu ulaşım yolunun mesafeye göre ayarlanan bir ulaşım yolu olduğunu unutmamalıyız. Yaşandığımız yerle doğru orantılı şekilde fiyat belirlenmektedir. Taksimetre açılışı da buna göre belirlenmektedir. Taksimetre, taksilerde hizmet bedelinin hesaplanması amacıyla kullanılan cihazın adıdır. Genel gidere göre ayarlanmış durağan bir ücret ile açılan, duruma göre gidilen yola ya da bekleme süresine göre ücret belirleyen elektronik bir aygıttır. Buna taksi ücreti hesaplama denmektedir. Tabii bu ücret biraz da taksi durağının inisiyatifine kalmıştır. Bir taksi şoförünün işi bazen tehlikeli olabilir. Bir sürücü ara sıra soygun, araba kazaları ve tehlikeli hava koşullarıyla karşı karşıya kalır. Özellikle gece taksilerinde sık rastlanan bu durumda can güvenlikleri tehlikede oluyor. Biz insanlar bazen taksicilerin iyiliğini su istimal etmekteyiz. Çok yakın mesafeye bile taksiyle gitmek istemek, sırf yürümemek veya başka ulaşım aracı kullanmamak için taksi şoförlerini meşgul etmekteyiz. Taksicilerin bulundukları belirli konumlarda vardır. Örneğin acil durumlarda hastane çıkışlarında bekleyen geceden sabaha nöbette olan hastane taksileri vardır. Ya da otellerin hemen dibinde veya birkaç adım ötesinde mutlaka taksi durakları vardır. Otel resepsiyonundan taksi istediğiniz takdirde kısa bir süre sonra taksiniz gelecektir. Zamandan kazanıp maliyetten fark ödediğiniz bu ulaşım türüne taksicilik denmektedir.

Bir Taksi Şoförünün işyeri nasıldır?

Bir taksi şoförünün işyeri, tüm vardiya boyunca taksi kabininde bulunur. Bazı insanlar bunu sıkıcı bulurken, diğerleri araba sürmekten ve yeni insanlarla tanışmaktan zevk alır. Vardiyalarının çoğunda bir sürücünün oturacağına dikkat etmek önemlidir. Ara sıra, bir sürücü molalar için kabinden inebilir. Bir kişinin taksi şoförü olacaksa araba kullanmaktan zevk alması önemlidir. Bir kişi, çok sayıda yolcunun olduğu kaotik zamanlar olabileceğini ve diğer zamanlarda neredeyse hiç yolcu olmadığı ve sürücünün zamanın çoğunu yolcu aramak için harcadığı zamanların olabileceğini anlamalıdır.

Taksi yolculuğu neden bu kadar maliyetli?

Toplu taşıma aracı olarak geçmeyen bu ulaşım türü bir nevi özel hizmet verdiğinden biraz tuzludur. Özel binek araç olarak bilinmektedir. Tek başına yolcu aldığı ve gün içinde toplu taşıma araçları gibi birden çok insanı taşımadığı için biraz daha masraflı olacaktır.

Suruç Taksi Durakları | Alo Taksi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Taksi Durakları | Alo Taksi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!