Haliliye Taksi Durakları | Alo Taksi

Taksiler, özellikle İstanbul gibi karmaşık şehirlerde büyük sıklıkla kullanılmaktadır. Artık neredeyse herkesin cep telefonunda sürekli kullandığı durağın taksi numarası bulunmaktadır. Büyük şehirlerde taksi durakları o kadar sıklıkla müşteri almaktadır ki, özellikle geceleri geç saatlerde dışarda bulunan kişiler gece taksi aramak, gündüz aramaktan neredeyse farksızdır. İnsanların her zaman çeşitli sebeplerden ötürü taksiye ihtiyacı olabilir. Bazen kendinden büyük bavulları olan bir kişi için, bazen otobüs geciktiği için, bazen de sadece gideceği yere hızlıca ulaşmak isteyen biri için taksiler her zaman kolay bir yolculuk aracı olmuşlardır. Taksi duraklarında ayrıca büyük araç taksi de seçenekler arasındadır. Çok eşyalı veya sayıca çok insanın binebileceği bu taksiler de sıklıkla tercih edilen araçlar olmuşlardır. Taksiler her konumda her şartta insan için kolaylık sağlama amacı güder. Ek olarak hastane taksi durakları, hastaneden çıkabilecek bir hastanın evine en rahat ve hızlı bir şekilde ulaşması için her zaman hizmettedir. Taksiler her zaman sarı renkte değildir. İstanbul’da son yıllarda Über’e karşı çıkartılan turkuaz taksiler büyük ilgi çekmiştir. Özellikle kalabalık seyahat edenler için konfor garantisi veren bu taksilerde yolcuların normal sarı taksilerden %15 daha fazla ücret vermesi gerekiyor. Turkuaz taksilere insanlar göz alışkanlığı sağlayamadığı için ilk önce renklerinden dolayı pek tercih edilmediler fakat özellikle İstanbul’daki havaalanlarında konforuna düşkün yolcuların bu taksileri tercih ettiği görülmüştür.

Taksi Şoförünün Görevleri Nelerdir?

Bir taksi şoförü trafiğe çıktında ilk olarak diğer taşıtlara ve trafik kurallarına uyarak aracını kullanmalıdır. Müşterilerinin bavulları varsa bunları bagaja yerleştirirken yardım etmelidir. Taksimetre ve ücret konusunda dürüst olmalı ve orada görünen miktarı yolcudan almalıdır. Son olarak aracını düzenli olarak temizlemeli ve konforlu bir ortamda yolculuk için araçta küçük bakım ve onarımlar yapmalıdır.

Nasıl Taksi Şoförü Olunur?

Taksici olmak için önce her meslekte olduğu gibi işi iyi öğrenmek ve zorluklarının farkında olmak gereklidir. Bu mesleğe atılırken karşılaşılan ilk zorluk ticari araç bulmak olacaktır. Bu aşama geçildiği takdirde geriye kalan işler çoğunlukla evrak işlerinden ibaret olduğundan çok da zorlayıcı değildir. Ehliyet, temiz sicil kaydı ve iyi beden ve akıl sağlığı da taksicilik mesleği için başlıca gereksinimlerdendir.

Haliliye Taksi Durakları | Alo Taksi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Şehit Ahmet Okay Taksi

Telefon

: +90 (539) 432-3063

Fax

: +90 (539) 432-3063

Cep Telefonu

: +90 (539) 432-3063

Cep Telefonu 2

: +90 (539) 432-3063

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!