Eyyübiye Taksi

Meslekler insan hayatını kolaylaştırmak için işinde uzmanlaşmış kişiler tarafından hizmet veren insanlarla oluşmuştur. Bu mesleklerden bir tanesi de taksicilik veya taksi duraklarıdır. Taksiler bakıldığı zaman insanın her zaman ihtiyaç duyabileceği ve kullanması gereken durumlarda çekinmeden araması gerekenler listesinde başlarda geliyor. Günümüzde hepimizin kişisel aracı olmadığı için ve bazı zamansız seyahatler için bir taksi durağından taksi çağırmak en mantıklı hareket olacaktır. Taksiler tamamen sizi a noktasından b noktasına götürmek üzere hizmet veren meslek grubudur. Eğer eşyanız fazla ise büyük araç taksi de çağırtabilirsiniz. Tabi ki bunu taksi çağırmak için aradığınız da mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Yabancı olduğunuz bir lokasyon da taksi numarası bulmak için de internete başvurabilirsiniz. Ya da yakınınızda bir avm, hastane, otogar veya tren garı gibi spesifik yerler varsa mutlaka oraların bir adet de taksi durağı olacaktır. Bu şekilde de taksi bulmak mümkün.  Taksiler günün her saatinde çalışmaktadır. Saat kaç olursa olsun mutlaka bir nöbetçi taksi bulabilirsiniz. Bu sebeple saat kaç olursa olsun kişisel bir aracınız yoksa bile istediğiniz noktaya belli bir ücret karşılığında ulaşmanız her daim mümkün. Tabi ücretler de yapacağınız yolculuğun uzunluğuna göre değişkenlik göstermektedir. Dolayısıyla gideceğiniz yerin size olan uzaklığını da göz önüne alarak aşağı yukarı ne kadar bir fiyat ödeyeceğinizi de göz önünde bulundurarak taksi çağırmak daha mantıklı olacaktır.

Taksiler güvenli midir?

İş ahlakı gereği normalde güvenilir olması gereken bir meslek grubu. Sonuçta hem aracına biniyor hem gideceğiniz adresi öğreniyor hem de nasıl bir şoför ile karşı karşıya olduğunuzu bilmiyorsunuz. Kadın erkek fark etmeksizin mutlaka dikkatli olmalısınız tabi ki de ama her taksi sizin başınızı derde sokacak diye bir durum söz konusu değil. İstisnaları bir kenara koyarsak taksiler güvenilirdir.

Taksi çağırırken nelere dikkat etmeli?

Taksi çağırırken, sayınıza ve eşya kalabalığınıza göre taksi çağırmanız hem sizin açınızdan hem de taksici açısından daha konforlu bir yolculuk açından önem taşıyor. Ayrıca gideceğiniz b noktasına uzaklığınızı ve bulunduğunuz konumun adresini de doğru vermekte fayda var. Bilmediğiniz bir lokasyonda iseniz gideceğiniz yeri telefonunuzun haritalar kısmından da takip ederek en kısa yoldan dolandırılmadan b noktasına ulaşabilirsiniz.

Eyyübiye Taksi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Taksi Durakları | Alo Taksi

Telefon

: +90 (545) 406-8162

Fax

: +90 (545) 406-8162

Cep Telefonu

: +90 (545) 406-8162

Cep Telefonu 2

: +90 (545) 406-8162

Adres

: Eyyübiye caddesi şelale kavşağı

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!