Karaköprü Emniyet Taksi

Sokaklarda görmeye alıştığımız o sarı taksileri illaki bir kez bile olsa kullanma ihtiyacı duymuşsunuzdur. Taksiler hayatımızı kolaylaştıran acil durumlarda hemen durumu kurtarmak için çalışan işletmelerdir. Acil bir işiniz çıktığı zaman hemen konuma en yakın taksiyi çağırarak gitmeniz gereken yere sizi ulaştırırlar. Taksi ücreti hesaplamada taksimetre denen alet kullanılır ve bu alet siz ne kadar yol kat ederseniz ücretiniz o sayaç üzerinde anlık olarak değişerek size geri bildirim verir. Ve yolculuğun sonunda taksimetre ne kadar gösteriyor ise o kadar ücret ödersiniz.  Tabi gündüz ücretlendirmesi ile gece ücretlendirmesi farklılık gösteriyor. Gece yolculukları gündüz yolculuklarına göre bir tık daha fazla birim fiyattan hesaplanır. Buna da gece tarifesi denir. Gece tarifeleri gece 12.00 da başlar ve sabah 06.00 saatinde son bulur. Eğer taksi şoförünü tanıyor iseniz belki gündüz tarifesi uygulatabilirsiniz. Taksi duraklarında mutlaka 7/24 taksi bulmak mümkündür. Bu sayede kişisel aracınız olmadığı durumlarda günün hangi saatinde olursa olsun taksi bulmak mümkün hale gelir. Aynı şekilde yükünüze ve sayınıza göre de büyük araç taksi çağırabilirsiniz. Tabi bu durumu taksi durağına bildirmenizde fayda var. Aksi halde sizin için ve gelen taksi için de bir takım problemler doğurabilir. Taksi fiyatları bulunduğu ilin yüz ölçümü, nüfusu ve taksi kullanma alışkanlığına göre farklılık gösterebilir. Bu sebeple gittiğiniz her il veya ilçedeki taksi fiyatları birbiri ile aynı olmaz.

Taksi durakları nerededir?

Taksi durakları genelde bulunduğu il veya ilçenin en işlek caddelerinin başında, hastane yanında, iş hanları yanlarında ve ulaştırma noktalarında ağırlıklı olarak bulunur. Şayet daha önce bulunmadığınız bir yere seyahat etmişseniz ve kişisel aracınız yoksa kafanızı kaldırıp etrafa ufak bir göz atarak mutlaka bir tane taksi durağı göreceksiniz. Bu şekilde gitmek istediğiniz noktaya kolayca ulaşabilirsiniz adres bilmiyor olsanız bile.

Taksi hangi durumlarda kullanılır?

Taksiler genel olarak gecenin ilerleyen saatlerinde alkollü araç kullanmak istemeyen kişiler, sabah işe yetişmeye çalışan çalışanlar, bilmediği bir konuma ulaşmak isteyen insanlar tarafından fazlasıyla kullanılır. Aynı zamanda hastane taksileri de günün her saatinde çok aktif bir şekilde çalışır. Kısaca taksiler keyfi ulaşım araçları olduğu gibi acil durumlarda da sıkça tercih edilen bir çeşit ulaşım aracıdır.

Karaköprü Emniyet Taksi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Taksi Durakları | Alo Taksi

Telefon

: +90 (544) 370-6304

Fax

: +90 (544) 370-6304

Cep Telefonu

: +90 (544) 370-6304

Cep Telefonu 2

: +90 (544) 370-6304

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!