Şanlıurfa Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

Havalandırma sistemleri bir evin olmazsa olmazlarından biridir. Ev içinde pişen yemeklerin veya kullanılan malzemeler gibi şeylerin korkularının giderilmesinde oldukça gereklidir. Özellikle o ortamda solunum sıkıntısı olan hastalar varsa mutlaka havalandırmaya dikkat edilmelidir. Havalandırma sistemleri kullanılacağı alana göre değişiklik gösterir. Örneğin mutfaklarda en çok gördüğümüz ve kullandığımız davlumbaz havalandırma sistemleridir. Yapılan yemeklerin kokularının giderilmesine evin içine yayılmasını önlemeye yardımcı olan yararlı bir sistemdir. İş yerlerinde kapalı alanlarda kullandığımız klimalarda aslında bir havalandırma sistemidir türü farklı olsa da prensip olarak aynıdır. Klimalar için ise iklimlendirme sistemleri uygulanır. Mevcut mevsime uygun olan mod hangisi ise onun ayarlaması yapılır.   En sık hastanelerde kullanılan ise temiz oda havalandırma sistemidir. Solunum yolu ile bulaşan hastalıklara karşı alınan tedbirlerdendir. Havalandırma sağlığımız için dikkati alınması gereken bir konudur. Sadece sıcak soğuk için bile önemi ortadadır. Yazın sıcağında bir çok yerde klimasız yaşam sürdürülemiyor. Veya kışın soğuk olduğu konularda ısıtma klima ile sağlanabilir.  Vantilatör sistemleri klimaların kullanımı olmadığı durumlarda kullanılır. Önemsiz gibi gördüğümüz ufacık şeyler bile aslında hayatımızda önemlidir. Kapalı alanlarda olmazsa olmaz sistemlerdir. Özellikle sigara içildiği veya kalabalık olan tozun dumanın fazla olduğu ortamlarda havalandırma oldukça önemlidir. Üretimin olduğu gıda sektörlerinde çalışan sayısının fazla olduğu kalabalık alanlarda tozun fazla olduğu imalathanelerde  kullanılması önemlidir.

Havalandırma sistemleri ne işe yarar?

Öncelikle en büyük özelliği havayı sürekli olarak taze tutmasıdır. Havayı taze tutar ve sirkülasyonunu sağlayarak yenilenmesini sağlar. Yangın patlama zehirlenme gibi durumlari ortadan kaldırmaya yardımcı olur ortamdaki kötü kokuların giderilmesine yardımcı olur.

Seralarda havalandırma sistemi nasıl olmalıdır?

Seralarda üretimin olabilmesi için yazın mevcut olan ortam şartlarının kışında sağlanabilmesi gerekir. Ortamdaki mevcut sıcaklığın ve nemin stabil ve uygun olmasına dikkat edilmelidir. Seraların içindeki oksijenden zengin havanın dışarıya çıkması dışarıdaki karbondioksitten zengin havanın ise içeri girmesi gerekir. Bunun sonucunda bitkilerin üretim için kullandığı karbondioksit sağlanmış olur. Sera içindeki sıcaklığın ve nemin fazla artması bitkilerde hastalığa neden olabilir.

Şanlıurfa Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!