Bozova Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

Kapalı mekanlarda çok sayıda insanın bulunuşu, endüstriyel ortamlarda ise bazı uygulamalar yüzünden kirlenen hava sürekli veya geçici olarak yenilenmek zorundadır. Gerekli sistemler havanın hem sıcaklık hem nemini bütün bir yıl boyunca, dış hava şartlarından bağımsız bir değerde sabit tutmasını amaçlar. Bu sistemlere de havalandırma sistemleri denir. İnsan içinde bulunduğu ortam havasına ısı, karbondioksit gazı, su buharı ve hoş olmayan kokular bırakır. Çok sayıda insanın aynı ortamlarda bulunuşu sırasında havanın gaz ve duman halindeki kirlilikler bakımından zenginleşmesini önlemek için bu mahalli havalandırmak başka bir ifade ile bu mahalle yeterli miktarda taze hava gönderilmesi gerekir. Endüstriyel ortamlarda ise imalatın kaliteli olabilmesi ve ortamlarda rahat bir şekilde çalışabilmek için havalandırma gereklidir. Bizlerde sağlıklı nefes alıp verebilmek için bulunduğumuz ortamı havalandırmalıyız.  Havalandırma yapamadığımız durumlarda vantilatör sistemlerinden yararlanabiliriz. Vantilatör sistemleri de kendi içinde üçe ayrılır. Buharlı Vantilatör çok iyi serinlettiği gibi diğer vantilatörler kadar ses çıkartmaz. Ve ayaklı vantilatör olduğu için güzel bir avantajı çok fazla yer kaplamıyor fakat diğer vantilatörlere göre fiyatı daha da yüksektir. Ayaklı Vantilatör de sizi iyi serinletir ama diğer vantilatörlere göre sesi fazladır. Ve daha fazla yer kaplar. Fiyatları uygundur hem de tasarrufludur. Fazla elektrik harcamaz. Masaüstü Vantilatör çoğunlukla masa başı işlerde tercih ediliyor. Çok fazla elektrik tüketmez. Ve diğer vantilatörlere göre fiyatı daha da uygundur. Bunun yanında yemek yaptığımız yeri havalandırma ihtiyacı duyarız. Ocağımızın üstüne yerleştirdiğimiz davlumbazlar sayesinde ocakta pişen yağ, balık ve tavuk gibi birçok ağır kokulu yemeklerin ortamda bıraktığı hava temizlenecektir. Bunu sağlayan şeyse davlumbaz havalandırma sistemleridir.  Bulunduğumuz ortamda sigara içiliyor ve o ortam sık sık değil de çok az havalanıyorsa ortama uygun dekoratif havalandırma sistemleri vardır. Bunun sayesinde hem bulunduğunuz ortamı havalandırır hem de ortama koyduğunuz sistemin kaba görüntüsünü dert etmezsiniz.

Temiz Oda havalandırma sistemleri nedir?

Temiz Odalar ortam havasındaki partikül yoğunluğunun kontrol edilebildiği ve partikül, mikrop ve diğer istenilmeyen parametrelerin oda içerisine girişini, üremesini ve saklanmalarını en aza indirecek şekilde inşa edilen, ayrıca sıcaklık, nem ve basınç parametrelerinin de kontrol edildiği belirli standartları olan odalardır. Temiz odalar Ameliyathane, laboratuvar, ilaç üretim tesisleri , Gıda üretim tesisleri ve hijyenik ortamlarda üretilmesi gerek tüm ürünlerin üretim tesislerinde kullanılmakta olup yapım aşamasında gereken temizlik derecesine göre sınıflandırılır.

Havalandırmaya neden ihtiyaç duyarız?

Kapalı ve hava almayan ortamlarda solunum yolu ile ortama bırakılan karbondioksit ve terleme ile oluşan nemin ortamda birikmesi zamanla havanın kalitesini düşürerek burada bulunan insanların daha zor nefes almasına yol açacaktır. Ayrıca buna ortamda bulunan sentetik ve diğer kimyasal ürünlerden yayılan yan etkileri bulunan gazlar ve eklenirse insan sağlığına büyük zararlar ortaya çıkar. Havanın ağırlaşması ve zararlılaşması gibi durumlardan korunmak için çalışma ortamlarında havalandırma sistemi yapılması şarttır. Bunun için havalandırma firmalarıyla anlaşılabilir.

Bozova Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!