Harran Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

Felaketlerin ardı arkasının kesilmemesi ve olacaklara karşı her zaman hazırlıkta olmayı isteme dürtüsünden dolayı asırlardır insanlar kendilerine sığınaklar inşa eder. Sığınak havalandırma sistemleri her yıl değişe değişe günümüzde en teknolojik halini almıştır. Bu sığınaklar genellikle yerin altında veya yerini bilenlerden başka kimsenin ulaşamayacağı şekillerde dizayn edildikleri içi ciddi bir havalandırma sistemine ihtiyaç duyarlar. Bu yüzden bu konularla ilgilenen havalandırma firmaları kurulmuştur. Çünkü temiz hava gereksinimi veya bulunduğumuz ortamdaki kötü havanın hemen çıkması istendiği için bu olay bir iş haline gelmiştir. Bulunduğu ortamda yapması beklenilen işe göre de havalandırma malzemeleri kullanılmaktadır. Sığınaklarda daha çok ortamdaki karbondioksit ve oksijen dengesini ayarlamak için havalandırma sistemi kullanılmak istenir. Kalabalık ve panik halindeki bir topluluğun kullanacağı oksijen miktarı çok fazla olacağı gibi, dışarıya vereceği karbondioksit miktarı da oldukça yüksektir. Bu yüzden malzemeler seçilirken; kullanım amacı, kullanılacağı ortamın hacmi ve istenilen özellikler gibi durumlara göre değişiklik göstermektedir.

Havalandırma sistemi temizliği nasıl yapılır?

Kullandığınız sisteme göre temizlenme özelliği ve şekli de değişiklik göstermektedir. Sığınaklar için kullanılan sistem yılda en az 2 kere temizlenmelidir. Bu temizliğin amacı; sistemdeki hattın içinde biriken toz ve kir gibi parçacıkların oradan alınarak solunmasını engellemek ve sistemin daha etkili çalışmasını sağlamaktır. Bu sistemlerde bir filtre bulunur. Bu filtre etraftaki havadan toplanan partikülleri bünyesine toplar. Eğer ki bu filtre temizlenmez ise partiküller birikme yapar ve bir yerden sonra etrafta tekrar yayılım göstermeye başlar. Aynı zamanda filtre dolduğu takdirde ortam temizlenmesi yapılamaz. Bu yüzden kullandığınız hava sistemlerini yaptırdığınız firmalardan istekte bulunarak temizlik işlemlerini her yıl aksatmadan daha temiz ve daha sağlıklı bir hava solumak için yapın.

Bu firmalar ne iş yapar?

Bu firmalar, insanların ihtiyaçlarını karşılayacak sistemler yaparak daha solunabilir ve temiz bir ortam yaratmayı amaçlarlar. Sığınaktan fabrikaya, evden laboratuvara kadar her çeşitteki ortam için ihtiyacına uygun sistem yaratmaya çalışırlar. Sadece bunları üretmekle kalmazlar. Arızalı olan sistemleri değiştirmek, yeni ve daha üst düzey sistemler üretmek ve bu sistemlerin rutin temizliklerini yapmak için çalışmaktadırlar. Özellikle dünyada ortaya çıkan salgın hastalıkta, insanların soluduğu havada virüs ve bakteri gibi hastalık etkenlerinin kalmaması için ekstra uğraş ve buluşlar sergilemişlerdir. Bu firmaların yaptıkları çalışmalar sonucunda geliştirdikleri yeni nesil sistemler sayesinde, insanlar kapalı alanlardayken bile rahatlıkla dolaşıp nefes alabilmektedir.

Harran Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!