Hilvan Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

Ev hanımlarının en büyük problemlerinden birisi olan temizlik, işin en zorlu kısmını mutfakta oluşturmaktadır. Annelerimizin ve tek yaşayan çoğu insanın en çok şikayet ettiği olay, yemek yaparken tüm evin içinin yemek kokmasıdır. Özellikle son zamanlarda çok sık kullanılmaya başlanan stüdyo dairelerde bu konu ciddi bir problemdir. İşte burada insanların yardımına artık hemen her evde olan aspiratör havalandırma sistemleri koşmaktadır. Mutfaklarda genellikle ocağın hemen üstünde yer alan aspiratörler, insanların büyük kurtarıcısı olmuştur. Daha büyük evlerde veya restoranlarda da aspiratörün bir değişik versiyonu bulunmaktadır. Davlumbaz havalandırma sistemleri büyük alandaki kokuyu kolayca hapsedip ortamın havasının değişmesine çok büyük fayda sağlamaktadır. Havalandırma firmaları bu konularda daha güzel ürünler çıkarmak için birbirleri ile yarışmaktadır. Daha kaliteli havalandırma malzemeleri kullanıp daha etkili ve daha çok para kazandıracak materyalleri deneme yöntemleriyle araştırma içerisindelerdir.

Mutfak havalandırması için neler yapılabilir?

Evde yaşayan bireylerin çoğu ve özellikle annelerimiz yemek yaptıktan sonra evde yemeğe ait ağır bir kokunun kalmasından çok şikayetçidir. Özellikle o gün balık ve kızartma gibi ağır yemekler pişirdiyseniz, pencere bile açmanız fayda etmeyecektir. Bazı ev hanımları bu konuda çözümler üretmişlerdir. Bir tencerede hoş kokulu deterjanla karıştırılmış suyu kaynatmak, cam kapı açıp cereyan yaptırmak vs. diye liste uzar gider. Ocakların tam üstüne yerleştirilen ve ciddi anlamda destekçi olarak kabul edilen aspiratörlerin hayatımıza girmesiyle artık insanlar böyle şeylerle uğraşmayı bırakmışlardır. Bazı evlerde daha gelişmiş yapıda aspiratörler varken, bazılarında daha basit bir sistem mevcuttur. Ancak her halükarda bu sistemler hayatlarımızda büyük kolaylık sağlamışlardır.

Aspiratörler temizliğe ihtiyaç duyar mı?

Aspiratörler, ocakların hemen üstüne bulunurlar. Yemeklerden çıkan buharın evde koku yaymasını engellemek adına içlerine çekerler. Aynı zamanda yemeklerden sıçrayan yağ gibi maddeler de buralara yapışabilmektedir. Dolayısı ile oldukça nemli ve sıcak bir ortama sahiptir. Bu nedenle hem tozların yapışması için çok ideal bir ortamdır, hem de hastalık etkenlerinin üremesi için idealdir. Gıdaların hijyenik bir koşulda hazırlanamamasına neden olacağı için sağlığınız açısından sizleri tehdit edecektir. Ayrıca, aspiratörlerde de diğer sistemlerde olduğu gibi filtre bulunmaktadır. Temizliği yapılmadığı takdirde tıkanmalardan dolayı hava geçişi zorlanacaktır ve istediğiniz verimi sağlamayacaktır. Filtresi gözle görünür bir yerde olduğu için düzenli aralıklarla onu çıkarıp, iyice temizleyip yerine geri takmanız gerekecektir. Kullandığınız kimyasalların çok ağır olmamasını hem filtrenin ömrünün kısalmaması hem de sizlerin o havayı solumaması için öneririz.

Hilvan Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!