Siverek Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

Bazı insanlar, hastalık etkenlerine karşı çoğu insandan daha duyarlıdır. Hatta öyle ki dışarı bile çıkamayacak haldedirler. Bu şekilde rahatsızlığı olan veya her daim temiz hava solumayı isteyen insanlar temiz oda havalandırma sistemi kullanmaktadırlar. Bu sistem; ortamın ısı ve nemini ideal aralıkta tutarak, mikroorganizma girişini kontrol altında tutarak ve odanın basıncını dengesinde tutarak maksimum güvenli bir ortam yaratmaktadır. Bunu yapan çok fazla havalandırma firmaları bulunmamaktadır. Çünkü maliyeti oldukça yüksektir. Bununla hemen hemen aynı özelliklere sahip bir havalandırma sistemi daha bulunmaktadır. İklimlendirme sistemleri olarak geçen bu sistem, ortamdaki ısı, bağıl nem ve basınç gibi koşulları düzenleyerek bulunulan ortamın dezenfeksiyonunu sağlamaktadır. Bu sistemler hayatımıza pandeminin girmesiyle beraber daha çok kullanılır hale gelmiştir. Çünkü insanlar hasta olmaktan korkmaya başlamış ve kendilerini koruyabilecekleri yolları aramaya başlamışlardır.

Ortamdaki havanın temiz olmasının bize avantajları nelerdir?

İnsan vücudu soluduğu havanın vücudundaki kanı temizlemesi ile yani dokulara temiz oksijen taşınması il çalışır. Aynı zamanda akciğerlerimiz vücudumuzun kilit noktalarından birisidir. Birçok etkenin vücutta üremesi için en uygun ortama sahiptir. Oksijence zengin olması, temiz kanın bulunması, ortamının nemli ve sıcak olması gibi birçok nedeni vardır. Bu yüzden vücudumuz hava yoluyla girebilecek olan hastalık etkenlerine karşı çok duyarlıdır. Hastalık etkenleri, havada duracak ve yayılacak kadar miniklerdir. Bu yüzden onlardan korunmak çok zordur. Ve tekrar bu nedenden ötürü bulunduğunuz havanın temiz olması çok önemlidir. Ayrıca sadece hastalık etkenleri açısından düşünmemek gerekir. Havanın kötü olması aynı zamanda akciğer alveollerinde tıkanmalara ve zedelenmelere neden olacağı için insanlarda astım ve kanser gibi ciddi hastalıklara da neden olabilir. Bu yüzden temiz hava almak çok önemlidir.

Bu sistemleri evimize de uygulayabilir miyiz?

Elbette uygulayabilirsiniz. Mutfak, banyo, salon ve yatak odalarında güvenle uygulayacağınız hava sistemleri bulunmaktadır. Bunlar iyonizerdir yani havanın iyon dengesini sağlayıp havanın temizlenmesini sağlar. Ayrıca yaz aylarında sıcak havalarda hem ortam ısısını düşürmek hem de havayı temizlemek adına vantilatör sistemleri icat edilmiştir. Yeni nesil vantilatörler iyonizer olmaları ve buhar üfleme özellikleri sayesinde hava temizliğinde çok daha iyi sonuçlar vermektedir. Bunlar dışında mutfaklarımızda aspiratör havalandırma sistemleri kullanarak mutfaktan evimize yayılacak olan kötü kokuları engellemiş oluruz. Bu kokuların engellenmesi havanın temiz ve sabit neminde kalmasına fayda saylayacağı için ortamdaki hastalık etkenlerinin de üremesine engel olacaktır. Daha detaylı bilgiler ve evinize yerleştirebileceğiniz özelliklerdeki sistemler hakkında bilgi almak için havalandırma firmaları ile iletişime geçerek işinde uzman kişilerden fikir alabilirsiniz.

Siverek Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!