Suruç Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

Çağımızda insan popülasyonunun artması ve büyük iş yerlerinin kurulması çalışılan ortamlardaki havanın temiz kalmasını engeller olmuştur. Bu yüzden havalandırma firmaları kurulmuş ve her ortama, büyüklüğe uygun havalandırmalar tasarlamıştır. Iş yerleri ve fabrikalarda en çok tercih edileni dekoratif havalandırma sistemleri olmuştur. Bu sistem binanın içinde konumlandırılarak, binanın her yerinde temiz hava salınmasını ve tüm bina ortamındaki havanın temizlenmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda vantilatör sistemleri kullanılarak sıcak havalarda oda ısısının düşürülmesi ve temiz havanın sirküler edilmesi amaçlanır. Ancak vantilatörler ortamdaki havayı sirküler ettiği için havanın temizlenmesi konusunda pek fazla yardımcı olmamaktadır. Vantilatörlerin de günümüzde çok yeni ve dizayn edilmiş modelleri bulunmaktadır. Havalandırma malzemeleri çok değişik materyallerde ve istenilen özelliklere göre çeşit çeşit ayrılmışlardır.

Havalandırma sistemi seçimi önemli mi?

Havalandırma sağlanması, sağlıklı bir ortam oluşması için en önemli hususlardan bir tanesidir. Bu yüzden havalandırma sistemleri kurulacağı zaman; ortamın büyüklüğüne, hacmine, bina şekline ve istenilen havalandırma özellikleri dikkate alınarak yapılmalıdır. 1000 m2 lik alana ev tipi bir sistem kurmaya kalkarsanız, ortamdaki hava temizlenmeyeceği gibi buradaki mikroorganizmalar da hızlı bir şekilde üreyecektir. Çalışılan ortamdaki iş veriminin düşmemesi için her daim temiz bir hava akımı ve hastalık riskinin en minimal düzeyde tutulmasında fayda vardır. Bu yüzden bulunduğunuz ortamın yapı ve özelliklerine uygun bir sistem seçerek bunu uygulayınız. Aksi taktirde kapalı ortamlarda hastalık etkenleri hızlı bir şekilde yayılıp, üreyecektir. Ve ortamdaki karbondioksit miktarı da arttıkça uyku yapacağı için insanlarda iş verimi düşmesi olacaktır.

Bu işlem çok pahalı mı?

İstediğiniz sisteme göre fiyatlar da değişmektedir. Ama hangi sistemi uygularsanız uygulayın elbette bir maliyeti olacaktır. Ancak hayatınızın veya iş yerinizdeki insanların sağlığı için bu sistemlere ödenen paraya değer. Bu sistemlerin kurulması için gereken fiyat hakkındaki detaylı bilgileri ilgili firmalar ile görüşerek öğrenmeniz mümkündür. Ancak hava iyonizer etkili bir klimanın bile güncel ekonomideki fiyatı 5.000 TL ve üzeri iken bu sistemlerin çok daha maliyetli olacağı kesindir. İşletme veya evinize uygulayacağınız sistemi bulup o sistemin en uygun fiyatlı olanını tercih edebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda elinizde bulunan sitemin üzerinde değişiklikler yaparak daha verimli ve faydalı bir hale getirebilirsiniz. Çağımızda havanın kirlenmesinden ve ormanların yanmasından dolayı hava kalitesi iyice düşmüştür. Bu yüzden soluduğunuz havayı temizleyecek araç ve gereçler temin etmeniz sizin için faydalı olacaktır.

Suruç Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!