Eyyübiye Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

Havalandırma sistemi, kapalı alanlarda veya insanların kullanımına açık olan alanlardaki kirli havaları, zararlı gazları temizleyip ortamı temiz havayla doldurması konusunda kullanılan sistemlere verilen addır. Bu sistemler günümüzde birçok yerde kullanılmaktadır. Örneğin hemen hemen herkesin evinde davlumbaz havalandırma sistemleri mevcuttur. Bu sistem evlerde özellikle yemek yaparken çıkan dumanı, kokuyu yok etmesiyle bilinir bunun yanında aspiratör havalandırma sistemleri de evlerde çok kullanılan bir havalandırma çeşididir. Büyük fabrikalarda ise havalandırmanın önemi bir hayli fazladır. İnsanların kapalı alanlarda ve uzun süre çalıştığı ortamlar da daha büyük havalandırma sistemleri kullanılmaktadır. Bu sistemi yapan birçok havalandırma firmaları olduğunu belirtmek gerekir. Evimizde mutfak haricinde kullanılan havalandırma sistemlerine örnek olarak Vantilatör sistemleri ve klimayı da örnek gösterebiliriz. Vantilatörler bireyin etrafındaki nem oranı yüksek olan havanın yerini sürekli olarak değiştirerek vücuttan uzaklaştırdığı için terin daha kolay buharlaşmasını sağlar. Klima ise havayı filtreleme özelliğine sahip olmakla beraber bulunduğu yerdeki fazla ısıyı dışarıya atarak ortamın serinlemesini sağlar ve içerideki hava dolaşımının hızını ayarlar. Genel olarak baktığımızda havalandırmanın insan yaşamındaki yerinin önemini görebiliyoruz aynı zamanda günümüzde fabrika tarzı yerlerde dekoratif havalandırma sistemlerini de görmekteyiz. Bu sistemlerin yapılma amacı ise havalandırmaların göze hitap etmesini sağlamaktır. Dekoratif havalandırmaya, bir fabrika ya baktığımızda havalandırma borularının şekil bakımından düzgün görünmesini ve göz zevkimize hitap etmesini sağlayan unsur diyebiliriz.

Havalandırma Neden Önemlidir?

Büyük alanlardaki havalandırma, sağladığı hava değiş tokuşu ile içeriye dolan kirli havayı temizler. Bu sayede iç mekandaki hava kirliliğini ortadan kaldırmış olur. En önemlisi ise küf oluşumunda etkisi olan nemin oluşmasını da engellemektedir. Başka bir önemi ise büyük kapalı ortama dışarıdan gelecek tozları filtresi sayesinde tutabilmesidir. Havalandırmaya ihtiyaç fazlası masraf yapılmasının da gereksiz olduğunu söylemekte fayda var

Filtrelenmiş Hava Nedir?

Filtrelenmiş hava sizi zararlı gazları teneffüs etmekten korumaktadır. Havalandırılmış ortamlarda bile, egzoz dumanı, kozmetik gazlar vb. gibi havayı kirleten birçok madde bulunmaktadır. Bu maddelerin binlerce insanın çalıştığı ve kapalı alanın havasını nasıl kirleteceğini düşünürsek filtrelenmiş havanın ne kadar önemli olduğunu da anlayabiliriz. Filtrelenmiş havanın insan sağlığı konusunda birçok faydası olduğunu dile getirebiliriz.

Eyyübiye Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Havalandırma Sistemleri | iklimlendirme Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!