Akçakale Elektrikçi Ustası | Elektrik Malzemeleri

Çok sık şehir değiştirmek durumunda kalan meslek grupları vardır. Memur, polis, doktor, asker gibi meslekler bir şehirde uzun süre kalamıyor. Doğu görevi, zorunlu görevlendirme gibi durumlar olduğu için sürekli şehir ve ev değişikliği yapmak zorunda kalıyorlar. Bu gibi mesleklerden farklı olarak eğer kendi evimiz yoksa ve kiracıysak yine sık sık ev değiştirmek durumunda kalabiliyoruz. Evinizin güneş ışığı alması, komşuluk ilişkileri, mahallenin konumu ve potansiyeli gibi durumlara dikkat ediyoruz. Eviniz çok iyi güneş alırken yandaki arsaya yeni bir ev yapılıyor ve sizin evinizin bütün ışığı kesilebiliyor. Komşularınız gürültü yapan, anlayışsız insanlar olabiliyor. Taşındığımızın evin dış faktörlerin önemli olduğu gibi, içinin konforlu, yeni, elektrik pano tesisatının güvenli olması, su tesisatının yeni olması çok önemlidir. Taşındığımız evde elektrik kaçaklarının olması gibi durumlarda bizim ve ailemizin başına ciddi sorunlar gelebilir. Küçük çocuğunuz varsa böyle konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Prizlerin güvenliğini, elektrik tesisat döşemesini kontrol etmeliyiz. Bizim kontrol etmemiz tehlikeli ve bilinçsiz olduğu gibi bu işin ehli kişilerin kontrol etmesi bizim için daha güvenli olmaktadır. Yeni bir eve geçeceğimiz zaman ilk olarak en yakın elektrikçiyi eve çağırıp gerekli kontrollerin yapılması ve bu kontrollerden sonra eve taşınmamız daha uygun olacaktır. Bazı ev sahipleri taşındıktan sonra gerekli bakımların yapılacağını söyleyip hiçbir zaman bu sorunu halletmeyebiliyorlar ve biz kabloları eskimiş, priz yatakları kırılmış prizlerle yaşamak zorunda kalabiliyoruz. Mecbur kaldığımız için kendimiz elektrikçi ustası çağırıp değiştirtmek durumunda kalabiliyoruz. Böyle mağduriyetlerle karşılaşmamak için önlem almamızda fayda var.

Elektrik pano tesisatı nedir?

Elektriğin panosunun içinde; Reaktif elektrik sayacı, elektrik baraları, güç kontaktörleri, güç rölesi, kontrol rölesi, elektrik sigortası, kondansatörler, aktif elektrik sayacı kondansatö, voltmetre, ampermetre, elektrikle çalışan araçların kontrol düğmeleri, sinyal lambası, ekran vb. parçalarının hepsinin bulunduğu ve bu elektriği binaya dağıtımını yapan sistemdir. Bu bir kabindir ve kesinlikle bir elektrik ustası ile birlikte bu pano açılmalıdır.

Elektrik tesisatı eski olmasının riskleri?

Günlük yaşamımızda ve teknolojimizde elektriğin yerinin çok büyük önem arz ettiği su götürmez bir gerçektir. Elektrik enerjisi için gerekli tedbirleri almadığımızda ve bazı arızaları görmezden geldiğimizde veya hatalı kullanımlar yaptığımızda elektrik çarpmaları ile insan hayatının sonlanmasına, iş yerlerinde veya evlerimizde yangın çıkmasına neden olur.

Akçakale Elektrikçi Ustası | Elektrik Malzemeleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Elektrikçi Ustası | Elektrik Malzemeleri

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!