Birecik Elektrikçi Ustası | Elektrik Malzemeleri

Elektriğin icadı ile günümüzde yaşam şartları o kadar kolaylaştı ki özellikle bir işte çalışan insanların ev işleri ile birlikte kendi mesleklerini birlikte yapmaları çok zordu. Kadınlar için büyük çile olan ev işleri teknoloji ve elektrikli ev aletleri ile çok kolaylaştı. Tek seferde aynı anda hem bulaşık yıkarken, çamaşır yıkayıp üstüne ütümüzü yapabiliyoruz. Elektrik hayatımıza kolaylıklar sağladığı gibi gerekli önlem ve tedbirler almadığımız zamanlar bizim için ölümcül ve tehlikeli olmaktadır. Her meslek belli bir emek ve tehlike arz etmektedir. Bazı meslek grupları vardır ki çok daha tehlikelidir ve onu yapan insanlara minnet duyarız. Elektrik ustalarının işleri zor ve alanında ustalık isteyen bir meslektir. Bir iş yerinde elektrikle ilgili arıza veya küçük problem olduğu zaman bile orada elektrikten anlayan bir insan varsa pek fazla ilgilenmek istemez çünkü en ufak bir dalgınlığı o kişi için ölümcül şekilde sonuçlanabilir. Etraftaki diğer çalışan insanlarda bu konuda hassastır risk almak istemezler hemen müdahale ederler ve şöyle derler en iyisi en yakın elektrikçiyi çağıralım o hepimiz için daha güvenli olur şeklinde dönütler verirler. Elektrik işi şakaya gelmez ve yarım, eksik bilgiler ile yapılabilecek bir iş değildir. Elektrik pano tesisatlarını incelediğiniz zaman adeta örümcek ağı gibidir bütün kablolar birbirine bağlıdır ve çok karışıktır. O karışıklık kendi içinde muazzam bir düzen barındırır. Elektrik tamircisi geldiği zaman iki dakikalık kontrolün ardından problemin ne olduğunu, nereden kaynaklandığını, çözümü için neler yapılması gerektiğini söyler.

Elektrik onarımı nasıl yapılır?

Elektrik ustasını çağırdığınız zaman, panodan gerekli kontrolleri yapan ustamız, arızanın büyüklüğüne göre elektriği kısmi olarak veya ana sistemden komplede kesebilir. Böyle durumlarda tekrar elektrik geri geldiği zaman evdeki cihazlara yüksek voltaj gidebileceği için prizlerden bu eşyaları sökersek ev eşyalarımıza zarar gelmemiş olur.

Elektrik onarımı ne kadar sürmektedir?

Elektrik hayatımızın yardımcısı, ışığı olmaktadır. İki saat elektrik kesintisi yaşandığı zaman hayatımız bundan çok olumsuz etkilenmektedir. Karanlıkta kalırız ve yapacak bir şey bulamayız. Elektrik onarımları genellikle belediyelerce planlı şekilde yapılmaktadır. Plansız gerçekleşen onarımlarda oluşan arızanın büyüklüğüne göre değişir. Ev, iş yeri gibi arızalar daha kısa sürmektedir. 1-2 saate çözülebildiği gibi 8 saate kadar sürebilen arıza onarımlarda olabilir.

Birecik Elektrikçi Ustası | Elektrik Malzemeleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Elektrikçi Ustası | Elektrik Malzemeleri

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!