Suruç Elektrikçi Ustası | Elektrik Malzemeleri

Günümüzde evlerdeki elektrik tesisatıyla veya herhangi bir elektronik aletimiz bozulduğunda evlerimize çağırdığımız elektrikçi ustalarının insanlara birçok yardımı dokunmaktadır. Genel olarak bu ustalara elektrik tamircisi de diyebiliriz. Yaptıkları işe gelecek olursak işletmelerinin çalışma prensiplerine bağlı olarak ekipmanlarını etkin bir şekilde kullanırlar. Arızalı olan makinelerin arıza sebebini elektrikli cihaz yardımıyla tespit edip gerekli durumda arızalı olan makineyi kısmen veya tamamen söküp değiştirebilmektedirler. Makineleri monte ve muayene etmek gibi görevleri yerine getirdiklerini söyleyebiliriz. Evlerde kullanılan elektrik süpürgesi, mutfak mikseri, kızartma makinesi gibi eşyaları kendi atölyelerinde veya evlerde tamir etmektedirler. Bunların yanı sıra yeni yapılan binaların elektrik tadilatını da üstlenmektedirler. Gelelim elektrik pano tesisatına bu panolar elektrik tesisatının gizli kahramanları diyebiliriz. Bu panolara tüm elektrik sisteminin kontrol alanı adını verebiliriz. Elektriğin dağıtımı gibi işlemler bu pano aracılığıyla gerçekleşmektedir. Panonun içerisinde otomatik kesici, sayaç, zil trafosu gibi alanlar yer almaktadır. Pano konusundaki önemli meselelerden birisi ise pano tasarımını yapan kişinin alanında uzman olma zorunluluğudur aksi takdirde binanın elektriğinde kaçak olabilir veya sık sık şartel atması gibi durumlar yaşanabilir. Bu işte uzman olmayan kişiler tarafından yapılan panolar yüzünden büyük yangınlar meydana gelebilir. Bu uzmanlar bina içerisinde kaç aile olduğunu ve priz sayısını hesaplayarak bu panoları oluşturmaktadır. Elektriğin insanlık için vazgeçilemez bir şey olduğunu hesaba katarsak bu konuda işin uzmanlarıyla konuşup anlaşmak büyük önem taşımaktadır.

Elektrik Nedir ve Nasıl Oluşur?

İnsanlığın olmazsa olmazlarından olan elektrik, var olan bir akımın elektronlardan dolayı serbest bir ortamda çekim gücü yoluyla başka bir yere hareket etmesi sonucunda üretilen enerji olarak insanların da doğa yoluyla üretebildiği bir oluşumdur. İletken tellerin manyetik alanda hareket etmesiyle elektrik üretimi gerçekleşir. Elektrik akımının üretimi ise elektrik jeneratörü adı verilen makineler kullanılmaktadır.

Elektrik Ne İşe Yarar?

Elektrik insanlığın vazgeçilmezi arasında yer almaktadır. Günümüz dünyasında insanların ısıtma, aydınlatma, ulaşım, iletişim ve teknolojik aletleri kullanmasına olanak sağlayan elektrik endüstrinin de vazgeçilmezlerinden biridir. Elektrik olmadan insanoğlunun şu an ki yaptığı çoğu işi yapamayacağını ve insanlığın ilerleyişinde büyük problemler yaratacağını öngörebiliriz.

Suruç Elektrikçi Ustası | Elektrik Malzemeleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Elektrikçi Ustası | Elektrik Malzemeleri

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!