Haliliye Elektrikçi Ustası | Elektrik Malzemeleri

Hayatımızın bir çoğunu pandemi koşullarından kaynaklı evlerimizde geçirmekteyiz ve bu süreçte bazen sorunlarla karşı karşıya kalmaktayız. Biliyorsunuz ki bazen evlerimizde elektrik akımına fazla yüklenimler sonucu sigortamızda sıkıntılar yaşamaktayız ve bu gibi sorunlar sonucu da bizi elektrikçilere yönlendirmekte. Kendi başımıza yapmaya kalkarsak neyi nereye bakıp kontrol edeceğimizi bilmediğimiz için bir elektrikçi ustası çağırmamız gerekmektedir. Onlar gelip sorunun ne olduğunu veya neden kaynaklı olduğunu bize açıklayarak işlerini yapmaktadırlar. Bizde sorunun eğer bizden kaynaklı olduğunu öğrenirsek daha dikkat ederek işlerimizi yapmış oluyoruz. Bir çoğumuz evlerimizde böyle sorunlar yaşamamak ve yüksek bir fiyat ödememek adına dikkat ederiz tabi bunların yani sıra apartman inşa eden kişilerinde bazen hataları bulunmakta. Bu hatayı elektrikçi tesisat döşemelerin de yapılmaktadır. Bazı yapılardan kaynaklı elektrik kablolarını yanlış şekilde takılması sonucu da sigortanızın yanmasına sebep göstermekte siz ne kadar dikkatli olursanız olun sigortanız belli bir kullanımı geçtikten sonra yanacaktır böyle bir durumda binanın tüm kabloların değişmesi gerektiği bilinmekte sizlerde oturduğunuz yeri her serinde bu durumla karşılamak yerine elektrik onarım işlemi yaptırabilirsiniz yani bir elektrikçiyle iletişime geçerek kablonun onarımını ve değişim işlemini yaptırmış olursunuz. Evimizde sürekli olarak değişimler yapmaktayız bu değişimler evimizin perdeleri, koltukları, duvar boyaları ve benzeri işlemler yapıyoruz tabi bunlarla birlikte belli bir süre sonra evimizin ışıklandırma sistemlerini de evimizin yeni dizaynına göre değişim yapmaktayız. Evin değişimini biz yapabiliriz ama ışıklandırma ve diğer değişimleri kendimizin yapması biraz zorlaşmakta bu durumda da tadilat olarak adlandırıyoruz. Elektrikçiyle görüşüp nasıl bir dizayn yapmak istediğinizi anlattıktan sonra elektrik tadilat işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Günümüzde bir çoğumuzun evlerin de duş yapmakta kullandığımız şofbenlerimiz bulunmaktadır ve bu şofbenlerin bir kullanım şekli vardır ilk öncelikle suyu açıp sonra suyun derecesini ayarlamamız gerekmektedir. Bunun yanı sıra kapatırken de buna dikkat etmemiz gerekiyor duşumuz bittikten sonra suyu direk kapatmamız gerekiyor eğer kapatırsak şofbenimiz bozulabilir ilk önce şofbenin derecesini sıfıra alıp sıcak suyun soğumasını bekleyip daha sonrasın da suyu kapatmamız gerekmektedir. Bunu yapmaz isek şofbenimiz bozulur ve yaptırmak zorunda kalırız bunun içinde elektrikçiyi arayarak durumu açıklayıp şofbenimizdeki sorunu anlatıp elektrik tamiratına ihtiyacımızın söyleyip kolay bir şekilde yaptırmış oluruz.

Elektrik pano tesisatı nedir?

Elektriğin tesisat ya da bina ortamında bulunan sistemlere dağıtım ve iletim işlemlerinde kullanılan şalt malzemeleri ve kabloların bir arada kullanım oluşturduğu kabindir. Bu panonu içerisinde merkezi otomatik kesici, sigortalar, elektrik sayaçları, merdiven otomatiği, zil trafosu vardır. Bu unsurlar binanın temel kısımlarından oluşup kalite ve kusursuzluk bakımından önemli bir rol oynamaktadır.

Elektrik tesisat döşeme ustası nedir?

İş sağlığı ve güvenliği, çevre koruma ve kalite önlemlerini alarak, iş organizasyonu yapan, elektrik tesisatı projelerini değerlendirip yasal sınırları dâhilinde hazırlayan, hazırlık dâhil tesisat döşeme işlemlerini gerçekleştiren, tesisatın işlevselliğini sağlayan ve mesleği yapan kişilerdir. elektrik Tesisat Ustası, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak yapan kişiler tesisat döşeme ustası demektedir.

Haliliye Elektrikçi Ustası | Elektrik Malzemeleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Elektrikçi Ustası | Elektrik Malzemeleri

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!