Şanlıurfa Fitness | En iyi Spor Salonları

Mutlu bir insan olmanın sırrı ne mi? Bu soruyu çok araştırıp sorguladığınızı biliyorum. İnsan hayatı çok stresli ve yoğun olabiliyor. Psikolojimizi sağlam tutmaya çalışıp, kişisel gelişim kitapları okuyoruz, tiyatro, konser gibi etkinliklere giderek ruhumuzu rahatlatıyoruz fakat vücudumuz için ne yapıyoruz? Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur sözünü illa ki duymuşsunuzdur. O kadar doğru ki bazı bilimsel araştırmalar sporun stres kontrolü üzerindeki etkisinin çok büyük olduğunu defalarca kanıtlamıştır. Stres, insan sağlığı için çok zararlıdır. Sağlıklı düşünemez, yemek yiyemez veya çok yemek yersiniz, dalgın olabilir ve uyku düzeninize kadar her şeyi etkiler. Spor yapmak bu yüzden önemlidir ve kendi içinde branşlara ayrılan sporda ilginizi çeken alanda uzmanlaşabilirsiniz. Havuzlu fitness spor salonları günümüzde yaygınlaşmaya başladı. İnsanlar artık yüzme alanına ilgi duymaya bu konuda kendini geliştirmeye çalışıyor. Genelde vücut geliştirmeye yönelik spor yapan insanlar ilk önce gelip sporunu yapıyor tüm kaslarını yakıyor onun üstüne havuzda yüzüp rahatlamış şekilde aktivitesini tamamlayıp oradan ayrılıyorlar. Bu salonlar biraz pahalı olmakla birlikte uygun fiyatlı spor salonları bulmakta mümkün. Genelde gençlerin spor yaptığı düşünülüyor ama gerçek öyle değil. Artık günümüzde ileri yaşta olan insanlarda spor yapmaktadır. Kilolu ve yaşlı insanlar sağlıklarını korumak için diyet destekli spor salonlarını tercih etmektedirler. Böylelikle diyetisyene ayrı bir ücret ödemeden sağlıklı şekilde kilo verip spor yaparak günlerini verimli şekilde geçirirler. Sizde yaşınız kaç olursa olsun kendi ilgi ve isteğinize göre size en yakın spor salonuna başlamalı kendinize iyi bakmalısınız. Unutmayın ki vücudunuz en değerli giysinizdir ona iyi bakmayı ihmal etmeyin.

Spor yapmak neden önemli?

Bütün gün oturarak çalışan insanlardan hep “otur otur çok yoruldum..” sözünü duyarsınız. Vücudumuz hareket etmemiz ve onu yormamız için yaratılmıştır. Oturmak insan sağlığını olumsuz etkilemektedir uzmanlar hiçbir şey yapamadınız en kötü günde bir saat yürüyüş mutlaka yapmamızı tavsiye etmektedir spor, vücudun esnekliği ve hareket kabiliyetini arttırır, ömrünüzü uzatır, ruh hâlinize iyi gelir ve en önemlisi mutluluk hormonu salgılar.

Fitness nedir?

İngilizceden dilimize geçen bu kelimenin Türkçesi sağlıklı yaşam, fit olmak, formda kalmaktır. Genel olarak ekipman kullanarak vücut geliştirmek anlamında kullanılsa da formda ve zinde olma durumu olduğu için büyük kas kütlelerine sahip olmadan fitness yapılır ve zinde kalınabilir. Koç destekli spor salonlarında sizinle ilgilenirler vücut ölçülerinizi alarak vücut kitle endeksinizi hesaplarlar doğru antrenman programı hazırlamanıza yardımcı olurlar.

Şanlıurfa Fitness | En iyi Spor Salonları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Fitness | En iyi Spor Salonları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!