Birecik Fitness | En iyi Spor Salonları

İnsan hayatı boyunca sağlığını her konunun önünde tutmalı ve günlük eylemlerini ona göre düzenlemelidir. Sağlık konularında yaşanan bir sıkıntının tüm hayatı olumsuz yönde etkileyeceği ortam bir görüştür. İnsan sağlığını çeşitli şekillerde koruyabilir. Sağlıklı beslenmek ve spor yapmak bunların başında gelir. Spor, insanın alışkanlığı haline geldiğinde günlük aktivitelerini, ruh halini, beden ve akıl sağlığını, kısaca günlük yaşamının tamamını olumlu olarak etkiler. Sporu alışkanlık haline getirmenin en iyi yolu en yakın spor salonuna başvurarak bu hobiyi hayata geçirmektir. Spor salonlarında her türlü vücut geliştirme aletinin bulunmasının yanında kişinin yapacağı fitness hakkında rehberlik alacağı kişiler de bulunmaktadır. Eğer kişinin kaydolduğu salon diyet destekli spor salonlarından biriyse, fitness rehberliğinin yanında, fitness hocaları kişiye uygun bir diyet listesi de hazırlamaktadır. Bunların haricinde eğer kişi yüzmeyle ilgileniyor ve vücut geliştirme yöntemi olarak yüzmeyi de tercih ediyorsa havuzlu fitness spor salonu tercih etmelidir. Kısacası kişi, yapacağı spor aktivitelerine ve uygulayacağı fitness tarzına göre bir salon seçmelidir. Eğer kişinin fitness ve spor salonları konusunda henüz deneyimi olmamışsa internet üzerinden spor salonu yorumlarına bakarak fikir edinebilir. Bu yorumlar insanların gerçek deneyimlerinden oluştuğu için çoğunlukla güvenilir ve doğrudurlar. Kişi en sonunda kendisine uygun salon türünü bulduktan sonra yine internet üzerinden spor salonları telefon numaraları bulabilir. Bu telefonlar sayesinde salonlarla bizzat iletişime geçip salon hakkında daha net bilgiler edinebilir.

Spor Salonu Fiyatları Nasıldır?

Spor salonu fiyatları gidilecek olan salonlara göre değişiklik gösterebilir fakat aradaki farklar çok büyük değildir. Kayıt yaptıran kişinin öğrenci olması ise fiyatlarda ciddi bir indirim sağlamaktadır. Örneğin spor salonuna aylık olarak kayıt yaptıran bir kişinin ödeyeceği ücret en az 300 TL’den başlarken öğrenci için bu fiyat yarı yarıya düşerek 150 TL’den başlamaktadır.

Fitness Salonlarına Gitmek İçin İdeal Yaş Nedir?

Uzmanlar tarafından 14 yaş ve altının spor yapmasının zararlı olabileceği ve ağır fitness uygulamalarından uzak durmaları gerektiği vurgulanıyor. Bazı fitness salonlarının üyelik şartlarında 16 yaşını doldurmuş olmak vardır. 16-18 yaş aralığının ise üyeliğinin tamamlanması için yasal olarak velinin imzalı bir izin yazısı teslim etmesi şartı konmuştur. 18 yaş üzeri kişiler ise istedikleri salona üye olabilirler.

Birecik Fitness | En iyi Spor Salonları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Fitness | En iyi Spor Salonları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!