Ceylanpınar Fitness | En iyi Spor Salonları

İnsanlar bundan yaklaşık 50 yıl öncesine kadar çok daha aktif bir hayat yaşıyorlardı. Tarlalarda çalışmak, gidecekleri yerlere yürümek veya atla gitmek gibi birçok faaliyet onları aktif ve çalışkan tutarak enerji harcamalarını sağlıyordu. Ayrıca insanlar meyve ve sebzelerini kendileri yetiştirip; ununu, ekmeğini, peynirini ve daha birçok beslenme unsurunu kendileri yapıyordu. Zamanla insanlar köylerden şehirlere göç etmeye başladı birçok nedenden ötürü. Bu göçler, insanlarda hazıra alışma ve tembelliği de beraberinde getirdi. Tüm bunların olmasından sonra insanlar yavaş yavaş kilo almaya başladı ve bu kiloları vermek için spor yapmaya başladılar. İşte bu noktada inşaların ihtiyacına uygun ve rahatça spor yapabilmeleri adına uygun fiyatlı spor salonları kurulmaya başlandı. İnsanların bir kısmı buralara gidip vücutlarını forma sokmaya çalışırken bir kısmı hala yemeye ve bu doğrultuda hastalanmaya başladılar. Doktorlar insanların düzgün beslenme ve hareketi insanların hayatlarına sokmak için aşılamalarının ardından bu sefer de diyet destekli spor salonları kurulmaya başladı. Bu insanların çok fazla dikkatini çekmişti. Beslenme ve hareketi doğru bir şekilde yapılması söylenildiğinde ise insanlar onlara neyi nasıl yapması gerektiğini söyleyen ve onları düzenli aralıklarla kontrol eden insanlarla çalışmak istemeye başladılar. Bu da koç destekli spor salonlarının kurulması için gereken adım oldu. İnsanlar istedikleri vücutlara kavuşmak adına koçlardan, diyetisyenlerden ve spor salonlarından destek almaya başlayıp, onları para yağmuruna tuttu.

Spor salonuna gitmek bana fayda sağlar mı?

Eğer ki yaşadığınız çevrede rahat bir şekilde spor yapabileceğiniz alan ve ekipman yoksa bir spor salonundan destek almanız sizin için iyi olacaktır. En basitinden buralar kapalı alanlar olduğu ve herkes orada spor yaptığı için etraftaki insanların rahatsız edici bakışlarına maruz kalmazsınız v çok rahat bir şekilde sporunuzu yapabilirsiniz. Aynı zamanda insanlar ile iletişime geçerek kendinize yeni arkadaşlar oluşturabilir ve size destek olacak nitelikte bilgiler paylaşan insanlar aracılığıyla daha etkili ve doğru bir spor şekli sağlayabilirsiniz.

Spor salonunda birinin desteğini almadan yapamaz mıyım?

Spor hakkında hiçbir bilginiz, tecrübeniz veya bir geçmişiniz yoksa ilk etapta birilerinden yardım almanız sizin için iyi olacaktır. Çünkü spor yaparken hareketin doğru yapılmaması, ani bir hareket yapmak veya tam ısınmadan sora başlamak gibi hususlardan ötürü kendinize basit veya ciddi sakatlıklar il zarar verebilirsiniz. Aynı zamanda birisinin siz spor yaparken size destek olması ve size uygun hareketlerin ayarlanmasında yardımcı olması sizin daha iyi bir egzersiz deneyimine ulaşmanıza fayda sağlayacaktır.

Ceylanpınar Fitness | En iyi Spor Salonları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Fitness | En iyi Spor Salonları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!