Halfeti Fitness | En iyi Spor Salonları

Spor yapmak bazı insanlar için bir çeşit meditasyondur. Bazı insanlar ise spor yapmayı eziyet olarak görmektedirler. Eğer siz de spor yapmak istiyorsanız en yakın spor salonu ile görüşerek ilginizi çeken spor çeşidini bulabilirsiniz. İnsanların yaşadığı en büyük yanılgı ise, spor yapmanın onları perişan edecek seviyeye gelen kadar bir aktivite yapmaları gerektiğini düşünmeleridir. Bu şekilde olacak düşüncelerden dolayı insanların spor denilince gözleri korkmakta ve hareketsiz bir yaşamı tercih etmelerine neden olmaktadır. Halbuki günde 30 dakika yapılan bir yürüyüşün de spor olacağı gibi, bir spor salonun saatlerce ter dökmek de spor anlayışı içindedir. Öncelikle, spora başlamadan önce yapacağımız ilk şey sizin aktivitelerinizi bulmanız olacaktır. Mesela, yüzmekten çok keyif alıyorsanız havuzlu fitness spor salonları ile görüşerek haftanın birkaç gününde bu havuzu kullanmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Eğer kardiyo çalışmayı seviyorsanız ama nasıl yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız koç destekli spor salonları ile görüşerek sizi yönlendirecek v size destek olacak bir koç ile bu süreci tamamlayabilirsiniz. Spor salonu fiyatları, size sunulan hizmet doğrultusunda değişmektedir. Uygun fiyatlı spor salonlarının çoğuna koçluk veya diyetisyen desteği verilmemektedir bunlar daha çok, insanların bireysel olarak gelip buradaki aletleri kullanarak bir çalışma sahası oluşturulması amacıyla kurulmuşlardır. Dolayısıyla, almak istediğiniz hizmetin fazlalığı kadar, ödemeniz gereken fiyatın da sayıları artacaktır. Detaylı bilgiler için spor salonları telefon numaralarından iletişim kurarak öğrenebilirsiniz.

Doğru spor salonunu nasıl bulurum?

Doğru spor salonu, sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak salondur. Bunun için en etkili yöntem ise bir spor salonundan ne beklediğinizi ve bunun bütçenize en uygun halinin ne olduğuna bakarak bulabilmeniz mümkündür. Siz almak istediğiniz hizmeti belirlemeden rastgele ucuz diye bir spor salonuna giderseniz oradan memnun kalmama ihtimaliniz çok yüksek olacaktır. Bu yüzden düzgün bir araştırma ve planlar çerçevesinde başlamanızı tavsiye ederiz.

Spor salonunda kız erkek aynı yerde mi çalışır?

Bu spor salonundan spor salonuna değişmektedir. Bazı salonlar ortak bir kullanım alanı sunarken, bazıları kadınların daha rahat etmesi açısından onları başka bir alanda çalışma hizmeti sunmaktadır. Bunun için gitmeyi planladığınız spor salonu ile konuşarak onlardan bu konu hakkında bilgi alabilirisiniz. Yada bunun yerine, günümüzde sadece kadınların gittiği spor salonları da mevcuttur. Bu spor salonlarında daha rahat egzersiz yapabilirsiniz. Buralarda verilen hizmetler biraz daha hafiftir. Normal bir spor salonunda ağırlıklarla da çalışırken bu tip işletmeler daha çok kısa süreli ve ağırlık olmayan kardiyo tipi hizmetler sunmaktadırlar.

Halfeti Fitness | En iyi Spor Salonları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Fitness | En iyi Spor Salonları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!