Harran Fitness | En iyi Spor Salonları

Günümüzde yaşadığımız hayatın fazla stres dolu olması ve insanların kendisine aktivite yapması için fazla vakit ayıramamasından dolayı insanlar evlerine veya iş yerlerine en yakın spor salonlarına kayıtlanarak kafa dağıtmak ve sağlıklarını korumak için gitmektedirler. Bunlar sayesinde çoğu insan, daha rahat bir mentaliteye sahip olduğunu ve kendilerini daha dinç hissettiklerini söylemişlerdir. Tabi insanların spor yapmasındaki tek etken bu değildir. Olması gereken kilodan daha fazla olan insanlar zayıflamak için diyet destekli spor salonlarına gitmeyi tercih ederek kilo verme konusunda buralardan destek almaktadırlar. Son yüzyılda iyice ortaya çıkan ve çoğu insanın bu yüzden takıntılı hale gelmesine, bu yüzden de daha farklı hastalıklara sahip olmasına neden olan güzellik algısı olayı insanları ideal ve sağlıklı kiloda olmalarına rağmen çok fazla spor yapmaları gerektiğine ikna etmiştir. Bu yüzden de spor salonu fiyatları son 10 yıl içinde iki katına çıkmıştır. Çünkü belirgin bir şekilde arz talep eğrisinde artışlar şekillenmiş ve bu da inşaların daha fazla para kazanabilme düşüncelerine sahip olmasına neden olmuştur. Bundan 10 yıl önce bir aylık spor salonu ücreti 30 TL iken şuan günümüzde bu fiyat 200 hatta 300 TL ye kadar çıkmış bulunmaktadır. Bunların getirdiği sonuçlardan ötürü de insanlar uygun fiyatlı spor salonları arayışına girmişlerdir. Bütçelerine göre spor salonu bulamayan insanlar ise kendi imkanları ile spor yapmaya çalışmış veya spora tamamen sırt çevirip sağlıklarını daha da bozmaya başlamışlardır.

Spor salonuna gitmeden spor yapabilir miyim?

İnsanoğlunun hayatında her zaman spor salonlar yoktu. İnsanlar gerek günlük işlerle gerek de kendi başlarına yaptıkları bilinçli aktivitelerle formlarını korumuş ve sağlıklı bir hayat sürdürmek için ellerinden geleni yapmışlardır. Günlük aktivitelerinizi arttırarak ve internetten spor konusunda uzman kişilerin paylaşmış olduğu videolardan evinizde sporunuzu yapabilirsiniz. Bunlar dışında spor koçu ile anlaşıp sizin için evde uygulayabileceğiniz bir program hazırlamasını talep edebilirsiniz.

Spor salonları arasından uygun olanı nasıl seçerim?

Bunu belirlemek için çok fazla kriterimiz olacaktır. Öncelikle ne tarz bir spor istediğinizi (kilo vermek veya kas kütlesi arttırmak gibi) bilmeniz gerekmektedir. Bu belirlediğiniz spor çeşidi doğrultusunda hizmet veren spor salonlarını araştırmanız gerekir. Bunlarla eleme yaptıktan sonra; bütçenize, çalışma alanının genişliğine, ortalama olarak bir spor diliminde kaç kişinin bulunduğuna ve spor yapacağınız alanı kimlerle ortak kullanacağınıza bakmanız gerekmektedir. Bunlar hakkında bilgi almak için en güzel ve güvenilir yol, baktığınız spor salonu yorumlarıdır. Orayı aktif olarak kullanılan müşterilerin işletme hakkında yaptığı yorumlar sizin karar vermenizde faydalı olacaktır.

Harran Fitness | En iyi Spor Salonları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Fitness | En iyi Spor Salonları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!