Suruç Fitness | En iyi Spor Salonları

İnsanlar olarak o kadar tembelleştik ki gideceğimiz her yere araçlarla ulaşım sağlıyoruz. Kısa mesafe yerlere bile yürümeye üşeniyoruz. Hareket etmeyen vücut hantallaşıyor doğal olarak. Sonra da kilo aldım diyor diyetisyen veya diyet destekli spor salonu arayışına giriyoruz. Her ne kadar doğada spor ve yürüyüş yapmak daha iyi yağ yakmayı sağlasa da özellikle kış aylarında yağmur çamurda bu oldukça zor olur. Bu noktada havuzlu fitness spor salonu imdadımıza yetişir. İyi bir hoca eşliğinde yapılan en az bir saatlik spor yağ yakımını başlatır. Devamlılık halinde vücut toparlanmaya şekil almaya başlar. Eve en yakın spor salonlarını tercih etmek eğer salonda duş almak istemiyorsak daha iyi olur. Ter soğumadan hemen eve ulaşılabilir. İlk günlerde vücut ham olduğu için kas ağrıları olması normaldir. Birkaç günlük çalışmadan sonra vücut alışacak halk arasında balık eti diye adlandırılan durum geçecektir. İyi ve ilgili hocalarla çalışmak daha iyi verim almak için önemlidir. Gideceğimiz salona karar verirken spor salonu yorumlar sayfalarına göz atmak iyi olur. Gidenlerin memnuniyet durumuna göre karar verilebilir. Spor salonu fiyatları aldığınız hizmete haftada kaç gün gideceğinizi ve salonun özelliklerine göre değişkenlik gösterir. Hem bütçenize hem sağlığınıza iyi gelecek salonu araştırarak deneyerek bulabilirsiniz. Bazı salonlar gayet kapsamlı büyük olabilir ama çalışan hocalar ilgisizse gene bir anlamı kalmaz. Sonuçta hiçbir şey bilmeden başladığınız varsayalım. Hocanın yönlendirmesi hangi aletle kaç set çalışılması gerektiğini göstermesi gerekir. Körü körüne spor yapmak istenmeyen durumlar yaratabilir yanlış hareket etmek çeşitli sakatlanmalara yol açabilir. Çalışılan salon ve hocaların ilgisi bu yüzden önemlidir.

Nasıl üye olunur?

Yapacağınız spor çeşidine karar verdikten sonra salona gidip görüşme sağlar ücreti bütçenize uygunsa kayıt yaptırırsınız. Çoğu salonun aylık üç aylık yıllık gibi paketleri bulunur. Bunlardan birini seçebilirsiniz. Uzun vadeli kayıt yaptırmak maddi olarak daha ucuza gelir. Ama ne yazık ki çoğu altı aylık üyelik yaptırıp bir ay sonra pes eder.

Sadece zayıflamak için mi spor yapılır?

İşte kendimize ve vücudumuza sağlımıza yaptınız en büyük kötülük bu. Zaten zayıfım spora ihtiyacım yok düşüncesi. Evet zayıflamada büyük etkendir ama kilo olmasa bile spor yapmak sağlıklı yaşamak olası hastalıkları önler. Sadece bedensel değil ruhsal rahatlamaya sağlar. Farklı insanlar tanıyarak sosyalleşme ye yardımcı olur. Mustafa Kemal Atatürk ün dediği gibi sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.

Suruç Fitness | En iyi Spor Salonları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Fitness | En iyi Spor Salonları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!