Viranşehir Fitness | En iyi Spor Salonları

Hayatımızda günlük spor yapmayı alışkanlık haline getirip belli bir düzene oturttuğumuzda hem bedensel hem de ruhsal sağlımıza daha kolay kavuşuruz. Çeşitli spor salonlarında hem grup halinde hem de bireysel antrenmanlar yapabilirsiniz. Yapmak istediğimiz spora göre seçim yapmalısınız. Daha çok Kardiyo ve vücut geliştirmek isterseniz konumunuza göre en yakın fitness salonlarımı tercih etmeniz daha iyi olur. Fitness salonunda en az bir saatlik antrenmandan sonra bir saatlikte yüzme eklerseniz hem kaslarınız dinlenir hem de vücudunuzda çalışmayan kas kalmamış olur. Yüzerken vücutta çalışmayan kas kalmaz hem zevki hem de etkili bir spordur. Bunun için kaydolmadan önce havuzlu fitness spor salonu tercih etmelisiniz tabi ki spor yapmayı sevmeyen biri bile yüzmeyi sever. Sadece yüzerekten vücudu sağlıklı tutabilirsiniz. Yüzmeyi de ekleyecekseniz antrenmanınıza tesisteki havuzun kapalı yada açık olmasına da dikkat etmelisiniz. Kış aylarında açık havuzda yüzemezseniz. Kapalı havuzu olan tesisler daha tercih edilebilir. Böyle tesislerde can kurtaran da bulunmak zorundadır. Ne kadar yüzmeyi biliyor olsanız da kramp girmesi durumunda panikleyebilir boğulma yaşanabilir. Bu yüzden cankurtaran olan bir salonu tercih etmeniz daha faydalı olacaktır. Fitness salonları fiyatları tesisin durumu ve verdiği hizmete göre değişiklik gösterir. Seçim yapmak size ve bütçenize kalır. Eğer kilo verimi için spor yapacaksanız diyet destekli spor salonlarını tercih etmeli oradaki diyetisyenle çalışmanız sizin için daha iyi olur. Spor salonuna kayıt yaptırmadan önce internetten spor salonu yorumlar okumanız tercih yaparken size yardımcı olacaktır. Tesis güzel olabilir ama içerik daha önemlidir. Hocaların ilgisi bilgisi sizi yanlış hareketlerden korur. Spora başlamadan önce en az on dakika ısınma hareketleri yapmalı vücudu spora hazırlamalısınız. Direk antrenmana başlamak çeşitli sakatlıklara neden olabilir. Antrenman bittikten sonrada hemen çıkmayıp kısa süre kasları soğutup dinlendirmek olası sakatlıkların önüne geçmeye yardımcı olur. Tesiste duş varsa duş aldıktan sonra çıkılmalı terli kıyafetlerle dışarı çıkılmamalıdır.

Daha iyi kilo vermek için hangi spor daha iyi

Daha hızlı kilo verimi için aletli Kardiyo yapmak daha iyi kilo verimi sağlar. Sıkılaşmak vücudu şekillendirmek için pilatesi ve step daha etkili olur. Performans pilatesi hem kasları uzatır hem daha çabuk toparlanma sağlar. Zumba ve jump jump hem eğlenceli hem de aşırı hareketlidir. Müzikle birlikte hem aşırı eğlenirsiniz hem de sıkılaşıp kilo verirsiniz.

Antrenör seçerken nelere dikkat edilmelidir.?

Salon seçerken salon kadar çalıştıran hocada çok önemlidir. Bazı salonlarda işi bilmeyen anatomiden anlamayan insanları eğitmen diye salona koyarlar. Belgesi bilgesi olmayan bir hoca dönülmez sakatlıklara yol açabilir. O yüzden iyi bir araştırma yapmak önemlidir. Nerde hangi kasın olduğunu bilmeli ona göre hareket yaptırmalıdır. Kilo dağılımı vücutta orantısızsa eğer problemli bölgeyi ağırlıkta çalıştıracak hareketleri yaptırmalıdır.

Viranşehir Fitness | En iyi Spor Salonları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Fitness | En iyi Spor Salonları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!