Haliliye Fitness | En iyi Spor Salonları

Hayatımız da sahip olduğumuz en önemli varlığımız bedenimiz. Bedenimizi her ne kadar iyi korur ve sağlıklı tutarsak hayattan bir o kadar keyif alırken aynı zamanda kendimizi de bir o kadar fazla severiz. İnsan kendi ile barışık olduktan sonra dışarıdaki hayata karşı daha güçlü ve fırsatlara karşı hazır olur. Bedenimizi korumak ve diri tutmak için yapılması gereken ilk şey sağlıklı beslenirken bir yerden de spor yapmaktır. İşte bu noktada spor salonları devreye giriyor. Koç destekli spor salonlarında bir yandan kaslarınızı güçlendirirken bir yandan da vücudunuza güzel şekil vermek mümkündür. Aynı şekilde diyet destekli spor salonları sayesinde hem spor yapıp hem de tüketmeniz gereken sağlıklı besinleri de öğrenebilirsiniz. Sizde evinize en yakın fitness salonlarına gidip kaydolarak kendinize bir iyilik yapabilirsiniz. Gideceğiniz spor salonuna giderken mutlaka spor salonu yorumlarına göz ardı etmeyin. Çünkü spor salonlarında çalıştığınız aletler dışında antrenman hocanız da bir o kadar önemli bir etken. Vücudunuzu tanımadan size yazmış olduğu antrenman sizi ciddi sakatlıklara sürükleyebilir. Bu yüzden hem kendinizin hem de hocanızın bilmesi gereken vücudunuz hakkındaki bilgileri mutlaka dile getiriniz. Ayrıca spor salonlarından pt dediğimiz özel derslerde almanız mümkün. Pt’nin açılımı ‘’personal trainer dır. Pt’ ler sizin ile özel olarak ilgilenirler. Fiyatları da bu yüzden bir tık fazla olabilir.

PT’ler tam olarak ne yaparlar?

Personal trainer olarak isimlendirdiğimiz antrenörler sizinle birebir ilgilenerek, size özel bir çalışma programı yazarlar. Aynı zamanda size özel bir diyet programı da hazırlayarak sporunuza yardımcı olur. Bununla birlikte gündelik almanız gereken besin değerlerini, nereden alabileceğinizi, günde kaç öğün yemeniz gerektiğini, hangi günlerde dinlenmeniz hangi günlerde ne kadar çalışmanız gerektiğine kadar yardımcı olurlar.

Spor salonları fiyatlarını hak ediyor mu?

Günümüzde her şeyin fiyatının fahiş olduğunu düşünürsek aslında çok da pahalı olduğu söylenemez. Aslında çoğu insanın yanlış bildiği şey spor salonları fiyatları aidat olarak alınır. Normal şartlarda sizinle özel ilgilenen bir antrenör olmaz, siz sadece oradaki çalışma aletlerini aylık veya yıllık olarak kullanabilmenin aidatını ödemiş olursunuz. Sporunuzdan kendiniz sorumlu tutulursunuz. Aylık sigaraya 500 TL verildiği düşünülünce fiyatlarına ve katkılarına bakılınca kesinlikle hak ettiği söylenebilir.

Haliliye Fitness | En iyi Spor Salonları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Fitness | En iyi Spor Salonları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!