Eyyübiye Fitness | En iyi Spor Salonları

Bedenimizin bize emanet edildiğini düşündüğümüzde ona iyi bakmakta bizim başlıca görevlerimiz arasında yer alıyor. Bedenimize ne kadar sahip çıkarsa bedenimiz de bize o kadar sahip çıkacaktır. Hor kullanıp önemsemeden yaşarsak bedenimiz de bize bunun acısını yaşlılığımız da çıkaracağı kaçınılmazdır. Dolayısıyla Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün de dediği gibi ‘sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur.’ Fitness salonları da bu yüzden hayatımıza kazandırdığımız işletmelerden birisidir. Spor salonlarında çok çeşitlilik görmek mümkün. Havuzlu fitness salonları bunlara örnek olarak verilebilir. Hem vücut geliştirme yaparken hem de yüzerek bir o kadar daha vücudunuza iyilik yapabilirsiniz. Aynı zaman da koç destekli spor salonları sayesinde hiç bilgi sahibi olmasınız bile sağlıklı bir şekilde spor yapabilirsiniz. Fitness salonları fiyatları da bu eksende farklılık gösterebiliyor. Barındırdığı ayırt edici aktiviteler ve donanım seviyesine göre fiyatlar da değişkenlik gösteriyor. Bazı spor salonları da paket halinde üyelik satarak işlerini yapıyorlar. Yeni bir spor salonuna giderken mutlaka gideceğiniz spor salonlarının yorumlarını okuyarak ve fikir sahibi olarak gitmenizi tavsiye ederim. Bu sayede o salon için ön fikir edinmiş olur ve kayıtlandıktan sonra ya da önce hayal kırıklığına uğramazsınız. Aynı şekilde sizlerde hali hazırda gitmiş olduğunuz salonları Google üzerinden yorumlayarak diğer insanlara da yardımcı olmuş olursunuz. Bu şekilde uygun fiyatlı spor salonlarını bulmak hem sizin hem de diğer insanlar için daha kolay olacaktır.

Spor salonlarında nelere dikkat etmeliyiz?

Spor salonların en önemsediği konuların başında temizlik geliyor. Çünkü gün içerisinde yüzlerce insan aynı aletleri ve ortamı paylaştıkları için bu konuda titiz davranmak hem salon adına hem de müşteriler adına faydalı olacaktır. Aynı zamanda kullanılan aletleri tekrardan yerlerine koymalı, spor salonuna gelirken salon için ayrı bir ayakkabı ve havlu getirmeniz istenebilir. Yardımsever, güler yüzlü ve saygılı olmanız herkes için iyi olacak bir yaklaşım olacaktır.

Spor salonlarında sadece vücut gelişimi mi sağlanır?

Spor salonları, salonuna göre değişkenlik gösterse de sadece vücut geliştirme üzerine değildir. Aynı zamanda pilatesi, yüzme, kilo alma veya verme, fit kalma hatta spa salonları bile bulunur. Bir çeşit spor kompleksi olarak da görebilirsiniz. Önemli olan sizin ne istediğiniz. Buna uygun olarak arayışınızı karşılayacak binlerce spor salonu bulabilir ve hedeflerinize ulaşmak için bir adım atmış olursunuz. Fakat unutmayın ki fitness lüks spor olarak tanımlanmakta ülkemiz için. Bu yüzden verimli spor yapmak istiyorsanız bütçenizi iyi ayarlamanız gerekmektedir.

Eyyübiye Fitness | En iyi Spor Salonları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Fitness | En iyi Spor Salonları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!