Bozova Toptan Tekstil | Ev Tekstil Ürünleri

Toptan tekstil ürünleri ilk elden direkt olarak günlük müşteriye hitap etmemektedir. Ağırlıklı olarak satıcı mağazaların tedarik zincirini oluşturmaktadır. Toptan tekstil firması sağladıkları istihdam olanakları, üretimde oynadıkları rol ile kendileri ve ülkelerine kazandırdıkları ile beraber uluslararası ticaret üzerindeki etkileri ekonomik anlamda büyük olumlu etkiye sebep olmaktadır. Toptan tekstil satış yerlerine giderek ister mağaza için ister kendiniz için güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Fakat toptan alışveriş yaparken dikkat etmeniz gereken hususlar şunlardır. Tekstil ürünlerinin paketlenmesine dikkat edilmelidir. Satın alım yaptığınız firmanın satış sonrası destek sağlıyor olması da hem tüzel hem de firma müşterileri açısından çok önemlidir. Toptan giyim firmalarının ürünleri güncel modaya uygun olmasına dikkat etmekte oldukça önemlidir. Genelde mağazalar toptan bayan giyim üzerine odaklanmaktadır. Bu odağın ana sebebi kadın tekstil ürünlerinin sektörün en hareketli alanlarından birisi olduğu içindir. Herhangi bir mağazaya girdiğimizde bu mağazanın çok büyük bir kısmı bayanlara ayrılmış olarak gözümüze çarpmaktadır. Kadınlar için tekstil ürün yelpazesi oldukça geniştir bunun ile beraber kadınlar genellikle giyimlerine özen göstermektedirler. Gelişen moda ve sosyal medyanın gücüyle birlikte günün her saatinde ve her alanda giyilecek farklı kombinler yapılabilmektedir ve bunun toptan giyim endüstrisine yansıması oldukça fazladır. Bu ilginin fazla olması insanların bu sektörde daha farklı işler yapmasına neden olmuştur. Ve çoğu marka ise sırf bilindiği için dudak uçuklatan fiyatlara satış yapmaktadır.

Toptan satış yapan yerlerden kıyafet alabilir miyim?

Toptan satış yapa yerlerden kendiniz için 3-5 parça kıyafet almanız mümkün değildir. Çünkü adı üzerinde bunlar da toptancıdır. Bu toptancıların amacı, fazla miktarda ürünü bir kullanıcıya satmaktır. Mesela; bir kıyafetten en az 100 tane alacaksanız size satış yaparlar. Ya da toplamda en az 200 parça kıyafet almanızı isterler. Onların çalışma prensibi bu olduğu için başka türlü satış yapmaları olanaksız hale gelmiştir. Bazı toptancılar, hem toptan hem de isteyen olursa beğendiği birkaç adet kıyafeti almasına da izin vermektedir. Ama bu tarz yerler fazla bulunmamaktadır.

Erkek giyimde toptan satış yok mu?

Elbette var. Sadece giyim sektöründe erkekler, kadınlarda olduğu kadar ilgi yakalayamamıştır. Şöyle ki, kadınlar alışveriş yapmayı çok sever. Bu yüzden her mağazaya, dükkâna ve pazara gidip oralarda çeşit çeşit kıyafet denerler. Alacak olsalar da olmasalar da bakar ve denerler. Bu yüzden de kadınların bu sektördeki yeri çok önemlidir. Ancak erkekler öyle değildir. Bir ihtiyaçları olduğu zaman bir mağazaya girer, oradan bir ürünü dener, onu alır ve çıkarlar. Eğer beğenemez ve bakmaya üşenirlerse hayatlarında olan bir kadından (sevgili, eş, anne veya kardeş) isterler.

Bozova Toptan Tekstil | Ev Tekstil Ürünleri

ÜRÜNLERİMİZ

Bozova Bozova Toptan Dikiş İpliği

Bozova Toptan Dikiş İpliği

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Yatak Odası Tekstil Ürünleri

Bozova Yatak Odası Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Toptan Döşemelikler

Bozova Toptan Döşemelikler

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Toptan Perdelikler

Bozova Toptan Perdelikler

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Mutfak Tekstil Ürünleri

Bozova Mutfak Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Banyo Tekstil Ürünleri

Bozova Banyo Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Toptan Dekoratif Ev Tekstil Ürünleri

Bozova Toptan Dekoratif Ev Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Toptan Tekstil | Ev Tekstil Ürünleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!