Ceylanpınar Toptan Tekstil | Ev Tekstil Ürünleri

Günümüzde ticaretle uğraşan ve bu işe atılmaya heves eden bir insan topluluğu olduğunu biliyoruz. Ticaretin içerisinde yer almak isteyen genç girişimciler genellikle tekstil işine girerek başlarlar. Toptan tekstil ürünleri satan firmaların kazanç kaynağı diyebiliriz bu insanlar için. Peki toptan giyim nereden alınır? konusuna girecek olursak. Bu soruyu bir tekstil firmasına sorarsanız size cevabını vermeyecektir. Nedeni ise sizin onlara rakip olmanızı istemeyecek olmaları. Bu sebepten ötürü internette bu sorunun cevabını bulmakta zorlanabilirsiniz. Lakin bu işin içine girdikten sonra yavaş yavaş her şeye hâkim olmaya başlayacağınızı da bilmeniz sizlere fayda sağlar. Tekstil işinde kullanılan makinelerden bahsedelim. Bu makinelere örnek olarak örme kumaş açma makinesı, dokuma kumaş açma makinesi, tüp kumaş kesme makinesi, kalite kontrol ve sarım makinelerini verebiliriz. Bu makinelerin fiyatları hakkında da bilgi verecek olursak makinenin kalitesine göre fiyatlar değişiklik göstermektedir. Ortalama makine fiyat aralığı ise 5000TL-40000TL arasında değişmektedir. Yeni bir girişimciyseniz eğer çok fazla masrafa girmeden bu işe atılmanız sizin için daha iyi olacaktır. Nedeni ise düşük bütçeyle başlayıp üzerine kazandığınız parayla işleri büyütme yoluna girmeniz olası bir zarar durumunda sizi fazla yıpratmayacaktır. Bu işe girişen girişimciler, yola çıkmadan önce geniş çaplı bir araştırma yapması gerekir. Fason tekstil dikim firmalarını araştırmadan, ucuz toptan giyim firmaları ve toptan tekstil dikim firmaları hakkında yeterli bilgiye sahip olmadan girişmemeleri tavsiye edilir.

Tekstil Nedir?

Tekstil sektörü genel olarak iplik, kumaş gibi malzemeleri üretmek ve bunları işlemek için oluşturulan sanayi dalına verilen addır. Tekstilin aynı zamanda bir sanat olduğunu da söylemek gerekir. İnsanlığın en büyük gereksinimlerinden birisi olan tekstil yaşamın her alanında yer almaktadır. Bunlara örnek olarak giyim, uzay teknolojileri, tıp dalları verilebilir. Bu nedenle dolaylı yoldan bir bilim dalı olarak da kabul görmektedir.

Konfeksiyon Nedir?

Konfeksiyon, özellikle kadınların çalıştığı tekstil sektörünün seri üretim yapan koluna verilen isimdir. Bu işte elbise üretimi, hazır giyim eşyaları, aksesuar ve paketleme gibi işlerin yapıldığı bir daldır. Genel olarak bu işi yapan kişilerin kesim yapma ve bu konuda el becerisine sahip olması gerekmektedir. El becerisi olmayan kişilerin bu işi yapmaları veya yapmayı düşünmeleri tavsiye edilmemektedir.

Ceylanpınar Toptan Tekstil | Ev Tekstil Ürünleri

ÜRÜNLERİMİZ

Ceylanpınar Ceylanpınar Toptan Dikiş İpliği

Ceylanpınar Toptan Dikiş İpliği

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Toptan Kumaş

Ceylanpınar Toptan Kumaş

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Yatak Odası Tekstil Ürünleri

Ceylanpınar Yatak Odası Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Toptan Döşemelikler

Ceylanpınar Toptan Döşemelikler

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Toptan Perdelikler

Ceylanpınar Toptan Perdelikler

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Mutfak Tekstil Ürünleri

Ceylanpınar Mutfak Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Banyo Tekstil Ürünleri

Ceylanpınar Banyo Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Toptan Dekoratif Ev Tekstil Ürünleri

Ceylanpınar Toptan Dekoratif Ev Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Toptan Tekstil | Ev Tekstil Ürünleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!