Siverek Toptan Tekstil | Ev Tekstil Ürünleri

Tekstil sektörü, 2 ana kategoriye ayrılır: hazır giyim ve ev tekstili. Hazır giyim, tekstil ve giyecek ile ilgilenen ve buna yönelik ürünler üreten bölümüdür. Ev tekstili, ev içinde kullanılan tekstil ürünlerinin üretimiyle ilgilenen bölümüdür. Bu ürünler perde, çarşaf, nevresim, her çeşit örtüler ve havlu gibi ürünlerden oluşmaktadır. Hazır giyim ise insanların günlük giyim ve aksesuar ihtiyaçlarını karşılar, iç giyim, dış giyim, yazlık, kışlık gibi birçok alt dallara ayrılabilir. Türkiye’de tekstil ve konfeksiyon sanayisinin temellerine Osmanlı İmparatorluğu döneminde başlanmıştır. Sanayi devrimiyle dünya çapında hızla ilerleyen makineleşme ve otomasyonun tekstil alanında üretimin artmasına  ve dünya piyasalarında tekstilin öneminin artmasına paralel biçimde Türkiye’de de önemli bir yere yükselmiştir. Örneğin; dokuma konusunda Denizli ve Tokat şehirleri, ipekli ürünler konusunda ise Bursa şehri sahip oldukları işletmeler bakımından önem kazanmışlardır. Toptan Tekstil ürünleri Türkiye’de ve dünyada önemli bir ticaret alanına sahiptir. Bunun yanı sıra tekstilin yaşamımızda önemi çok büyüktür, tekstil sadece ucuz toptan giyim için değil akla gelmeyecek pek çok alanda da kullanılmaktadır. Giyim sektöründe daha fazla satış elde etmek isterseniz  toptan giyim satan yerlerle görüşerek daha fazla adetle indirimli almanızı sağlar. Toptancılar aldığı ürünü maliyet değerini kendine çevirerek daha indirimli olarak satarlar. Hem toptancı hem de ihtiyaç sahiplerine buluşturacak esnaflarda kazanç elde etmiş olacaktır. Toptan giyim firmaları olarak anılan toptan giyim satan toptancılarda Türkiye’nin her alanında bulmanız mümkündür. Elinizdeki ürünler markalı birinci sınıf malzemeden yapılmış kıyafetlerdir. Toptan tekstil satış yerlerini de kolaylıkla bulabilirsiniz. Toptancılar ürünleri tek parça olarak satmazlar koli olarak satarlar. Ayrı ayrı ürün alacağınız zaman daha pahalı gelecektir. Toptan giyim alırken ödemelerin nasıl yapılacağı ve nasıl taksitleneceğine bakılarak alınması gerekir. Ürünleri birinci sınıf ambalaj malzemeleriyle daha korunaklı hale getirip getirilmediğine dikkat edilerek bakılması gerekir. Aldığınız toplu giyimi ne kadar karla kazanç edeceğinizi hesaplayarak almanız zarar etmenizin önüne geçecektir.

Ev tekstili nedir?

Türkiye’nin ev tekstili ihracatında başlıca ürün grupları havluların da dahil olduğu tuvalet ve mutfak bezleri, yatak çarşafları, dokuma bornozlar, perdeler, mefruşat, battaniyeler, yastık yorgan ve uyku tulumlarıdır. Hometech, teknik tekstillerin mobilyalar, yataklar, vatkalar, yalıtım malzemeleri gibi uygulama alanlarını kapsayan alt sınıfıdır. Tekstil ürünlerinin evlerdeki kullanımları artık günümüzde mefruşat ile sınırlı olmayıp, eskiden tekstillerin kullanılmadığı yerlerde de ev teknik tekstilleri kullanılmaktadır. Bu alanda içi boş lifler özellikle yatak ve uyku tulumlarının yalıtım özelliğini artırmak için kullanılırken, antimikrobiyallik ve güç tutuşurluk gibi özellikleri olan lifler de mobilyalardaki köpüklerin yerini almaktadır. 

Toptan bayan giyim ürünleri nelerdir?

Hazır giyim tedarikçileri erkeklere göre toptan bayan giyim ürünleri üretimine daha yoğun bir şekilde yönelir. Kadın hazır giyim ürünlerinin arasında elbise, gömlek, triko, tshirt, jean, etek, şort, pantolon, eşofman, ceket, blazer, hırka, yelek ve kaban olmak üzere birçok çeşit bulunur.

Siverek Toptan Tekstil | Ev Tekstil Ürünleri

ÜRÜNLERİMİZ

Siverek Siverek Toptan Dikiş İpliği

Siverek Toptan Dikiş İpliği

SİPARİŞ VER

Siverek Siverek Yatak Odası Tekstil Ürünleri

Siverek Yatak Odası Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

Siverek Siverek Toptan Döşemelikler

Siverek Toptan Döşemelikler

SİPARİŞ VER

Siverek Siverek Toptan Perdelikler

Siverek Toptan Perdelikler

SİPARİŞ VER

Siverek Siverek Mutfak Tekstil Ürünleri

Siverek Mutfak Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

Siverek Siverek Banyo Tekstil Ürünleri

Siverek Banyo Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

Siverek Siverek Toptan Dekoratif Ev Tekstil Ürünleri

Siverek Toptan Dekoratif Ev Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Toptan Tekstil | Ev Tekstil Ürünleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!