Suruç Toptan Tekstil | Ev Tekstil Ürünleri

Toptan tekstil giyim sektörü, ülkemizde 1980’lerde yapılan ihracat ile ilgili düzenleme ve çeşitli destekler ile daha da gelişmeye başlayan bir sektördür. İhracat ve ticaretin gelişmesiyle dünyanın önemli toptan tekstil giyim merkezlerinden olunmuştur. Ülkemizde toptan tekstil giyim sektöründe genellikle pamuklu ürünler kullanılmakla birlikte, ayrıca sektörün ihtiyacı olan pamuk, yün, iplik ve kumaş da çoğunlukla ülke içinden karşılanmaktadır. Toptan tekstil ürünleri giyim sektöründe dünya üzerinde yaşanan değişiklik ve gelişmeler takip edilmeye çalışılmaktadır. Türkiye’de faaliyet gösteren toptan giyim firmalarının çoğu küçük ve orta ölçekli olmakla birlikte, sektör genelinde yaklaşık 500 bin çalışan istihdamı mevcuttur. Toptan tekstil ürünleri sektöründe genelde örülmüş ve örülmemiş ürün ticareti yapılmakla beraber; bunlar da ürün grup ve çeşidi olarak kişi, cinsiyet gibi ayırımlarla ifade edilmektedir. Toptan bayan giyim kategorisi yine tekstil sektörünün en hareketlilerindendir. Kadınlar için gerçekten çok fazla ve çok çeşitli ürün yelpazesi bulunmaktadır ve kadınlar giyimlerine daha dikkat ederler. Kadınların neredeyse her ortam için ayrı birer kıyafetleri vardır arkadaşlarla buluşmaya giderken daha salaş tunikler ceketler giyilirken bir iş görüşmesine giderken daha resmi bir ceket gömlek kombini yapılır ve moda doyumsuz bir sektördür doyum seviyesi uç noktası yoktur. Toptan giyim perakende müşteriye hitap etmeyen hitap ettiği kesim mağazalar ve butikler olan ürün zincirinin ikinci halkası olan üreticiden sonraki halkadır müşteri potansiyeli perakende müşteriye göre çok daha azdır fakat cirosal olarak daha yüksek cirolar ortaya çıkar çünkü perakende müşterisi sadece kendisine alırken toptan müşterisi yani mağazalar ve butikler onlarca müşterisine alışveriş yapıyor perakende mağazalar için günlük 20-30 kişiye satış yapabilmek belki o günkü satış için düşük sayılabilecek bir rakamken toptan giyim için bu rakamlar oldukça başarılı rakamlardır. Bir de buna ek toptan tekstil satışlarında bile fazladan mal üretilmesi kaçınılmazdır. Buna toptan ihracat fazlası giyim denmektedir. Bunun satışları ise daha ucuz daha az maliyetlidir. Ucuz toptan giyim biz kadınların daha çok ilgisini çekmektedir.

Toptan Giyim Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Toptan Giyim alırken ürünlerin ambalajlarına dikkat edilmelidir ve satın aldığınız firma tabiki çok çok önemlidir. Satış sonrası destek sağlıyor mu? Yoksa sadece ürünü satana kadar mı sizi kazanmanın peşinde ödeme seçenekleri nasıl? Bir ürün çok satılırsa tekrardan tedarik sağlayabilirler mi size? Sattığı ürünler güncel modaya uygun ürünler mi? Gibi soruları sorup ona göre tercih yapmak gerekir.

İstanbul’da Toptan Giyim Ürünleri Neden Daha Ucuz?

İstanbul’da toptan giyim ürünlerinin daha makul fiyatlı olmasını özel çalışmalar sağlıyor. Seri üretim yapılması, büyük bir üretim pazarının bulunması. Giyim ürünleri üretimine özel makineleşme ürünlerinin kullanılması.

Suruç Toptan Tekstil | Ev Tekstil Ürünleri

ÜRÜNLERİMİZ

Suruç Suruç Toptan Dikiş İpliği

Suruç Toptan Dikiş İpliği

SİPARİŞ VER

Suruç Suruç Yatak Odası Tekstil Ürünleri

Suruç Yatak Odası Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

Suruç Suruç Toptan Döşemelikler

Suruç Toptan Döşemelikler

SİPARİŞ VER

Suruç Suruç Toptan Perdelikler

Suruç Toptan Perdelikler

SİPARİŞ VER

Suruç Suruç Mutfak Tekstil Ürünleri

Suruç Mutfak Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

Suruç Suruç Banyo Tekstil Ürünleri

Suruç Banyo Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

Suruç Suruç Toptan Dekoratif Ev Tekstil Ürünleri

Suruç Toptan Dekoratif Ev Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Toptan Tekstil | Ev Tekstil Ürünleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!