Viranşehir Toptan Tekstil | Ev Tekstil Ürünleri

Günümüzde ticaret mesleğine atılıp kendi işini kurmak isteyen birçok insan vardır. Her meslekte olduğu gibi ticaret işinin de kendince belli riskleri vardır. Bu risklere verilebilecek en büyük örnek toptan ürün satın almaktır. Hem geleneksel ticarette hem de e-ticarette ürünleri toptan alıp sonrasında satış yapmak oldukça yaygın bir yöntemdir. Özellikle toptan tekstil ürünleri bu yöntem için tercih edilen ilk seçeneklerdendir. Tekstil ürünleri her yaştan ve her kesimden insana hitap etmekte ve ticaret ortamında da oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır. Mesleğe yeni atılan biri başlangıçta bir toptan tekstil firmasıyla anlaşıp belirli şartlar altında ürünleri satın almaya başlayabilir. İşletme sahibi toptan tekstil satış yerlerinden aldığı ürünler ile elinde belli bir stok tutar ve işletmesinde bu ürünleri üzerlerine kâr payı ekleyerek doğrudan tüketicilere satmaya başlar. Stok yapmak toptan tekstil ürünleri almanın avantajlarından sadece bir tanesidir. Talep gören ürünleri satma fırsatı yakalamak ise bir başka avantajdır. Pazarda hali hazırda talep gören tekstil ürünleri alınarak stok tutulduğunda, satılma şansı daha yüksek olan tekstil ürünleri sergilenmiş olur. Böylece yeni bir pazar yaratma ihtiyacı olmadan mevcut pazardaki hedef kitleye ürünler satılabilir. Toptan tekstil ürünleri almanın bir diğer avantajı ise mevcut bilinen markalarla çalışma fırsatıdır.  Böylelikle sektörde yeni bir marka yaratma ve tanıtma çabasına gerek kalmadan mevcut ve bilinen markalarla çalışılabilir, işletme bu şekilde büyütülebilir.

Toptan Tekstil Ürünü Almanın Dezavantajı Var Mıdır?

Her meslekte olduğu gibi toptan ürün alma işinde de mutlaka riskler ve dezavantajlar vardır. Bunlardan birincisi rekabet faktörüdür. Pazarda daha çok ilgi gören tekstil ürünlerini toptan almak işletme sahibini diğer işletmecilerle belli bir rekabete sokacaktır. Bir başka dezavantaj ise ürünlerin elde kalma sorunudur. Ürünler toptan alındığında ucuza gelir fakat satılmadığında harcama karşılanmamış olur ve depoda de gereksiz yer kaplarlar.

İhracat Fazlası Giyim Nedir?

Tekstil ürünleri her ihtimale karşı gerekli miktarın üzerinde üretilir. İhracat edilen ürünlerden geriye kalan ürünler ise satılmadığı için ihracat fazlası ismini alırlar. Bu ürünlerin elden çıkarılması için normal fiyatın çok altında satılması alışılagelmiş bir durumdur. Ayrıca ihracat fazlası toptan giyim satışı yapan toptancılar da bu ürünlere ulaşmak isteyenlere hizmet verirler.

Viranşehir Toptan Tekstil | Ev Tekstil Ürünleri

ÜRÜNLERİMİZ

Viranşehir Viranşehir Toptan Dikiş İpliği

Viranşehir Toptan Dikiş İpliği

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Toptan Kumaş

Viranşehir Toptan Kumaş

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Yatak Odası Tekstil Ürünleri

Viranşehir Yatak Odası Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Toptan Döşemelikler

Viranşehir Toptan Döşemelikler

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Toptan Perdelikler

Viranşehir Toptan Perdelikler

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Mutfak Tekstil Ürünleri

Viranşehir Mutfak Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Banyo Tekstil Ürünleri

Viranşehir Banyo Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Toptan Dekoratif Ev Tekstil Ürünleri

Viranşehir Toptan Dekoratif Ev Tekstil Ürünleri

SİPARİŞ VER

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Toptan Tekstil | Ev Tekstil Ürünleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!