Tacir Pen Cam Balkon Sistemleri

Cam balkon fiyatları son dönemde artış göstermektedir bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi ise pandemi döneminde eve sıkışıp kalmamız ve insanların dışarıya olan hasretini giderme konusundaki isteğidir. Sizlerde evinizde bu tür cam balkon sistemleri döşettirmek istiyor iseniz sizlere tavsiyemiz evinize hangisi en şık ve en modern duracak ise onu tercih etmenizden yanadır. Şu anda günümüzde en çok tercih edilenlerden bir tanesi cam balkon sistemleri arasında katlanır cam balkon sistemidir. Bu sistem camların birbirleri içine geçerek katlanması ya da boyutlarının yaklaşık onda biri oranında düşmesine sebep olan bir raylı sistem üzerine döşenmesi ile oluşan sistemdir. Bu raylı sistemin yanına sineklik de yaptırabilirsiniz. Sineklik sistemleri özellikle yazın son derece önemlidir. Yazın bizleri sineklerin ısırmasına ve sineklerin bizleri rahatsız etmesini engelleyerek bizlerin hayat standardını yükseltmemize olanak sağlar. Sineklik yapan firmalar ile anlaşarak evinizin istediğiniz her yerine sineklik döşettirebilir ve yaptırabilirsiniz. Sineklik fiyatları son dönemde değişiklik gösterse de çoğunlukla bulunduğunuz bölgeye göre değişiklik gösterebilir ancak firmanızın size sunmuş olduğu imkanlardan ve hizmetlerden sonuna kadar faydalanmanız da tavsiye ederiz. Bunun yanında cam balkon modellerinin fiyatları da değişiklik göstermektedir. Bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi üzerinde bulunan işçilik ve yapılacak ustalıktır eğer. Siz de evinizde herhangi bir cam balkon yaptırmak istiyor iseniz mutlaka ama mutlaka modeline uygun ve cebinize uygun bir sistem seçmenizi tavsiye ederiz. Temelde hepsi aynıdır ancak evinizi en çok yakışanı tercih etmeniz sizin için çok daha mantıklı olacaktır.

Cam balkon sistemi nedir?

Cam balkon sistemi çoğunlukla balkonları cam ile kaplayarak dışarıdan gelen soğuk havayı engeller ve içeriden çıkacak sıcak havayı dışarıya gitmesini engelleyerek enerji kaybını minimuma hatta sıfıra indiren bir sistemdir. Ancak bunun temel amacı dışarının içeriyi göstermemesi içeriden de dışarının gözükmesidir. Evlerinizde rahat rahat mahremiyet içerisinde dışarı izleyebilirsiniz bu sistem sayesinde.

Sineklik şart mı?

Tabi ki de şart değildir. Ancak yaptırmanın sizin için son derece iyi olacaktır. Zira yaz aylarında artan sinekler ile beraber son derece sinir bozucu olabiliyor bu hayvanlar. Sizde bu durum ile karşı karşıya kalmamak için mutlaka ama mutlaka yaptırınız. Cam balkonunuza bir sineklik yaptırmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Tacir Pen Cam Balkon Sistemleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tacir Pen Cam Balkon Sistemleri

Telefon

: +90 (544) 378-5401

Fax

: +90 ‪(542) 492-2281‬

Cep Telefonu

: +90 (544) 378-5401

Cep Telefonu 2

: +90 (544) 378-5401

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!