Suruç Cam Balkon | Katlanır Cam Balkon

Evlerde salonlarımızın mutfaklarımızın en gözde buluşma adresi olan balkonlarda birçoğumuz kahve keyfi yapmaya, güneşlenmeye, hoş sohbetler etmeye bayılırız. Kışları pek fazla kullanmadığımız bu balkonlar artık cam balkonlar hayatımıza girdiğinden bu yana yılın her mevsimi kullanılıyor. Cam balkon sistemleri kullanılması annelerimiz için büyük bir kolaylık diyebiliriz artık. Önceden açık balkon olduğu zaman dışarıdan gelen toz, kirli hava, uçuşan yapraklar, böcekler gibi birçok şey balkonlara kolaylıkla girebiliyor bu yüzden sürekli temizlenmesi gerekiyordu. Ama artık cam balkonlar sayesinde daha az kirleniyor. Tabii bu seferde camların silinmesi gerekiyor olsa da o her gün yapılması zorunlu olan bir şey değil. Cam balkon fiyatları son zamanlarda hızla yaygınlaşması sebebiyle oldukça kısa bir sürede hızla artış göstermiştir. Filmli olan bazı cam balkonlar dışarıdan içerisinde görünmesi engelleyip içeriden dışarıyı rahatlıkla gösterebilir olduğu için insanlar rahatlıkla çevre baskısı olmadan çekinmeden evlerinin içindeki gibi balkonlarında da rahat edebileceklerdir. Bazı cam balkonlarda küçük böcek ve sineklerin girmesini engellemek için sineklik sistemleri kullanmak daha rahat bir balkon keyfi yaşatır. Haşere ve sineklerin bizi rahatsız etmesi engellenirken ayrıca serin ve temiz havanın gelmesini de engellememiş oluruz. Bazı sineklikler sabit olup açılmadığı gibi bazı sineklikler kolaylıkla açılabilir mandalları takılıp çıkartıldığı zaman kolaylıkla alıp kapatabiliriz. Son zamanlarda popüler olan Akordiyon sineklik ise sürgülü bir sisteme sahip olan sineklik çeşididir. Bu sineklik de oldukça kullanışlı ve rahattır.

Cam balkon kullanırken nelere dikkat edilmelidir?

Cam balkonlar açılıp kapanabilir oldukları için küçük çocukların düşme riski göz önünde bulundurulmalıdır. Evcil hayvan besliyor iseniz balkonda bulunduğu zaman içerisinde hayvanlar doğası gereği meraklı canlılar oldukları için merak edip bakmak isterken balkondan düşebilir. Bu gibi olumsuzlukların yaşanmaması için gerekli olan tüm tedbirleri almak gerekir.

Cam balkon çeşitleri nelerdir?

Birçoğumuzun evlerinde sıklıkla kullanılan cam balkonların da farklı farklı çeşitleri modelleri ve bu çeşitliliği göre de fiyatları vardır. İlk zamanlar kullanılan katlanabilir cam balkonlar daha sonrasında yerini vitrin cam balkonlara bıraktı gelişen teknolojiye birlikte vitrin balkonlarda yerini sürgülü olan cam balkonlara bıraktı. Eğer evlerinize cam balkon yaptırma düşünceniz var ise cam balkon metrekare fiyatı 2021 araması yaparak size uygun fiyatları cam balkonu kullanabilirsiniz.

Suruç Cam Balkon | Katlanır Cam Balkon

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Cam Balkon | Katlanır Cam Balkon

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!