Viranşehir Cam Balkon | Katlanır Cam Balkon

Artık balkonsuz hiçbir ev yoktur. Küçük de olsa her evde balkon bulunmaktadır. Balkonlar yaz aylarında daha çok kullanılır yaz aylarında ev içinde oturmak genelde tercih edilmez. Çünkü kışları yağmur ve kardan dolayı oturulmamaktadır. Bu balkonlarda yaz ayları gibi kış aylarında da oturmak istersek eğer oda haline getirilmektedir. Artık günümüzde balkonlarımız da kapanmaktadır. Bunu ister plastik şeklinde olan panjurlarla isterseniz de daha hoş görünen camlarla kapatabilirsiniz. Artık cam bıkkın sistemleri olmayan şehir yoktur. Sizler balkonunuzu kış aylarında da değerlendirmek için bu sistemleri tercih edebilirsiniz. Cam balkonlar panjurlara göre daha çok tercih edilir. İsterseniz bu camları sürgülü şekilde isterseniz de katlanır cam balkon şekilde yaptırabilirsiniz. Katlanır camlar sürgülü ya da cam şeklinde olana göre daha az yer kaplamaktadır. Ve daha çok tercih edilir. Tabiki panjurlara göre cam balkon fiyatları daha pahalı olmaktadır. Maliyet ve işçilik açısından daha pahalı olmaktadır. Cam balkonların panjurlara göre avantajı değişen hava şartlarına göre uyum sağlamasıdır. Birçok cam balkon çeşidi bulunmaktadır. Bunlardan biri de panorama cam balkon bu balkon kışın soğuktan yazında sıcaktan korur ve çok kar yağışı olan bölgelerde kar yağışı çok olduğu zaman kar yüküne diğer yapılara göre daha dayanaklıdır. Cam balkonlar genellikle elle açılmaktadır. Ama artık günümüzde kumandalı olarak açılma sistemi de vardır. Egea sistemli camlar kumandalıdır. Tabiki de Egea panoramik cam balkon fiyatları normal sistemlere göre daha fazladır?

Cam balkonun avantaj ve dezavantajları nelerdir?

Öncelikle PVC sistemine göre daha estetik durmaktadır. Bunun yanı sıra karanlık bir ortam yerine daha aydınlık ve ferah bir ortam sağlar. Cam olmasından dolayı balkon havası değil de daha çok oda havası katar. Cam balkonların en büyük ve tek dezavantajı silinmesi gereken daha çok cam olmasıdır.

Cam balkonlar da fiyatlar neye göre artar veya azalır?

Kullanılan cam türleri her firmaya göre değişiklik göstermektedir. Bazı firmalar daha ucuz cam kullanırken bazıları da en pahalısı kullanır. Fiyatlar da kaliteye göre değişmektedir. Kalitenin yanı sıra ne kadar alana yapılacağına göre de değişmektedir. Kapladığı alan küçükse daha az eğer büyük alansa fiyat doğal olarak artmaktadır

Viranşehir Cam Balkon | Katlanır Cam Balkon

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Cam Balkon | Katlanır Cam Balkon

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!