Haliliye Cam Balkon | Katlanır Cam Balkon

Evlerimizin dış dünyaya açıldığı ve yemek yiyeceğimiz masa ve sandalyeleri koyduğumuz balkonlar zaman geçtikçe işlevini değiştirmiştir. Eski evlerde bulunan balkonlar evin her yeri kapalı olduğu için pencereden de gelen gün ışığı yetmediği için eve ek olarak yapılan mimari bir yapıdır. Yani eskiden balkonlar havalandırma ve dışarıya çıkamayan aile bireyleri için doğal ışığı aldıkları yer olarak kullanılmıştır. Balkonun eski zamanlarda kullanılan birçok işlevi vardır. Bunların başında ise balkon konuşması gelmektedir. Günümüzde ise balkonlar şehir yaşamının bir sembolü haline gelmektedir. Balkonlar özellikle kapanma döneminde bizim dışarıya açılan penceremiz haline gelmiştir. Komşularımızla olan iletişimde ya da dışarıdan getirilen malzemeleri alırken kullandığımız iletişimi ya da ortaklığı içinde barındıran evin bölümlerinden biridir. Ayrıca iç bunalıma sürüklendiğimiz zamanlarda bize nefes aldıran ve bağımsızlık hepsini veren bir mekandır. Balkonun birçok çeşidi vardır. Bunların başında ise cam balkonlar gelir. Pratik ve uygulaması kolay olan modeller güvenilir bir mekân oluşturmak amacıyla ya da ders çalışırken veya iş üzerine çalışırken daha çok verim almak için kullanılır. Özellikle katlanır cam balkon modelleri göz zevkimize hitap edebilir. Bu cam modeli işlevi bakımından bizim işimize yarayabilir. Bu balkon modelini açmayı ve kapamayı zaman geçtikçe alışkanlık haline getireceğimiz için bize oldukça kolay gelecektir. Bu camlar özellikle dayanıklılığı yüksek ve paslanmaz oldukları için insanların vazgeçilmezi haline gelmiştir. Ne yazık ki popüler kültürün getirdiği işlevi iyi olan şeylerin pahalı olması cam balkon fiyatlarına da yansımıştır.

Evimizin dışa açılan penceresi olan balkonları nasıl daha iyi hale getirebiliriz?

Özellikle çok katlı binalarda yaşayan insanlar için cam balkonlar oldukça işlevseldir. Bu cam balkon modelleri fiyatları size oldukça sıra dışı veya pahalı gelebilir.  Bunun nedeni olarak popüler kültürün getirdiği yüksek standart olgusuna hizmet etmesi gelebilir. Cam balkonlar yaşam alanımızı daha uygun hale getirmek için bize birçok avantaj sağlar.

Cam balkonları evimize nasıl inşa ettirebiliriz?

İlk olarak size cam balkon sistemlerini bilen bir ustanın yardım etmesi lazımdır. Bu sistemleri bilen bir usta   evinize gelerek balkonunuzu ölçerek evinize en uygun modeli size söyler. Ölçüm yapıldıktan sonra fiyat hesaplamak için internetten cam balkon metrekare fiyatı 2021 yazarak en uygun fiyatı bulabilirsiniz. Cam balkonlar rüzgâra ve darbelere oldukça dayanıklıdır. Ayrıca kullanılan malzemelerden dolayı paslanma olasılığı çok azdır.

Haliliye Cam Balkon | Katlanır Cam Balkon

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Cam Balkon | Katlanır Cam Balkon

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!