Şanlıurfa Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

Çatı kaplama firması ile iletişime geçerek çantalarınızı daha güvenli ve su geçirmez hale getirebilirsiniz. Çatıların su geçirmemesi son derece önemlidir. Bunun için çatı izolasyonu yaptırmamız şarttır. Eğer yatırmaz isek çatılarımız su alabilir ve bu da betonların gevşemesine yol açarak çatılarımızın daha dayanıksız ve su geçiren bir yapı haline gelerek bizlerin yaşam kalitesini düşürebilir ve bizlere tehlikeli bir duruma sokabilir. Herhangi bir deprem anında ilk çökecek şeylerden bir tanesi bu çatılar olabilir. Eğer siz de çatı izolasyonu yaptırırsanız bu gibi olaylardan sonra tekrardan sıfırdan çatı yaptırmak yerine çok daha az cüzi miktarlarda para ödeyerek bu durumdan kurtulabilirsiniz. Ancak yaptırmaz iseniz son derece riskli bir durum ile karşı karşıya kalmanın yanında herhangi bir doğal afet sonrası yıkım da çok büyük maliyetler karşınıza çıkabilir. Çoğunlukla çatı Singil çatı hizmeti veren firmalar ile yapılmaktadır. Bu firmalar ile anlaşarak binanızın çatısını tamir ettirebilir ya da izolasyon yaptırabilirsiniz. Bunun yanında firmalar yerine daha çok ustalar ile çalışabilirsiniz bu ustalar çoğunlukla çatınızı membran çatı sistemi ile kaplayarak sizlerin ve evinizin güvenliğini had safhaya çıkartır. Sizler de bu tür ustaları ile anlaşarak istediğinizi yaptırabilir ve gönül rahatlığıyla evinizde oturabilirsiniz. Bu çatıların en büyük özelliklerinden bir tanesi ise son derece kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilmesidir. Ancak bu çatının yapımının yanında yanına eksiz oluk da yapmak gerekir. Oluk çatıdan akan suyu düzgün bir hat halinde taşıyarak çatıdan uzaklaştırır ve çatının su almasını engeller. Çatı oluk ustası ile anlaşarak bu işi yaptırabilir çatınızdan akan suları tahliye edebilirsiniz.

Firma ile çalışmanız şart mı?

Tabi ki de hayır firma ile çalışmanız şart değildir. Eğer tanıdığınız iyi bir usta var ise bu usta ile çalışmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Zira bilinmedik bir firma yerine işini bilen işini iyi yapan bir usta tanıyor iseniz bu usta ile çalışmanızı çalışmanız daha mantıklı olacaktır. 

Hangi tür izolasyon yaptırmalıyım?

Bu tamamen sizin maddi durumunuzun elverişliliğine göre değişir. Ancak bizim sizlere önereceğimiz firmanızın size özel neyi uygun neyi daha efektif kullanabileceğini söylüyor ise o malzemeyi kullanmanızdır. Firmanız size öneri olarak birçok çeşit söyleyebilir ve sizler için hangisi en uygun ise onu tercih etmenizi tavsiye ederiz.

Şanlıurfa Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!