Akçakale Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

Eğer binanızda duvarlarda şişme ya da tavanda su kaçakları var ise büyük bir ihtimalle çatı izolasyonunda bir problem vardır. Eğer binanızın çatı izolasyonu yok ise mutlaka ama mutlaka bir firma ile anlaşıp izolasyonunu yaptırmanızı tavsiye ederiz. Çatı kaplama firması ile anlaşarak çatılarının izolasyonu yaptırabilir hem bu kaçak suları önleyebilir hem de içerideki sıcak havanın dışarı kaçmasını önleyerek enerjiden tasarruf edebilirsiniz. Çoğunlukla piyasada çatı örtüsü denen birçok plastik malzeme bulunmaktadır. Bu plastik malzemeler çoğunlukla yıllık malzemeler olarak göze çarpmaktadır. Bu malzemelerin en büyük özelliklerinden bir tanesi tabii ki diğer izolasyon malzemelerine göre daha ucuz olmasıdır ancak uzun vadede çok daha dayanıksız malzemeler olarak önümüze çıkabilir. Piyasada bunun dışında en çok kullanılan şeylerden bir tanesi ise single çatıdır yani bu bir tür petrol türevi olan plastiğimsi yapının çatılarınıza ısı yardımı ile yapıştırılmasıdır. Bu son derece efektif bir yöntemdir ancak son dönemlerde bu artık insanlar tarafından terk edilmeye başlanmıştır. Bunun yerine insanlar evlerine, single çatı yaptırmak yerine çatı izolasyonu için sıfırdan çatı yaptırmaktadırlar. Bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi ise son derece modern son derece şık görünen çatılar ile evlerini daha çekici ve albenili hale getirmektir ve tabi ki izolasyonu sağlamaktır. Eğer sizlerde bu tür bir işlem yaptıracak iseniz sıfırdan çatı yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Hangi firma ile çalışmalıyım?

Çevrenizde insanların tercih ettiği ya da insanların önerdiği firmaları kullanarak bu firmalar ile çalışabilir v bu firmaların insan kaynakları ile birebir görüşerek fikir alabilirsiniz eğer yine de güvenemiyor iseniz mutlaka ama mutlaka internetten araştırmalar ve bu şirket hakkında herhangi bir şikâyet var mı bunu öğrenmelisiniz.

Hangi malzemeyi kullanmalıyız?

Bu tamamen sizin maddi durumunuza ve bulunduğunuz bölgeye bağlıdır. Eğer bulunduğunuz bölge çok fazla yağış alan ve çok fazla yağış düşen bir bölge ise yani Karadeniz Bölgesi gibi bir yer ise mutlaka ama mutlaka bu tür yerler için kaliteli ve çok daha üst düzey bir izolasyon yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Ancak daha az yağış alan bir yerde iseniz bunun yerine daha orta halli bir izolasyon yaptırmanız sizin için daha uygun olacaktır.

Akçakale Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!