Ceylanpınar Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

İnsanların en çok ihtiyaçları olan şey arınmadır. İnsanlar Barınma ihtiyaçlarını gidermek için evler İnşa etmektedirler. Bu evler yüksek katlı olabilmektedir. Yaz aylarında çatı katlarında oturan insanların en büyük sıkıntılarından birisi Yüksek sıcaklıkta olmasıdır. Evlerinde klima bulundurmalarına rağmen bu sıcaklıktan kurtulamayan insanlar Çatılarda yalıtım yaptırmaktadırlar. Bu yalıtım sayesinde dışarıdan sıcaklık ya da soğukluk evin içerisine asla geçmemektedir. Alt katlarda oturanlar için pek sorun olmayan bu durumlar özellikle çatı katında oturan İnsanlar için büyük sorun oluşturmaktadır. Bu sorunlar yaz ayında olduğu zaman pek fazla insanları rahatsız etmez fakat kış aylarında çatılardan su geçmesi ve bu suyun evin içerisine Akması durumunda insanlara büyük sıkıntılar yaşatmaktadır. Bu yüzden çatı katında oturan insanların aklında ilk olarak çatının izolasyonunun yapılıp yapılmadığı gelmektedir. Doğru bir izolasyon ile çatılardan akan suyu kesebilir kötü durumlara engel olabilirsiniz. Bu konuda çatı izolasyon firmaları ile iletişime geçerek çatınızı koruma altına almış olursunuz. Bu firmalar sizlerin isteğiniz doğrultusunda yeniden inşa ederler. Kullanılmasını istediğiniz malzemeleri Firma çalışanlarına söyleyerek daha kaliteli ve daha güvenli bir çatıya sahip olabilirsiniz. Sıfırdan çatı işlemleri sizlere maddi açıdan çok fazla bir zorluk yaratmayacaktır. Bu yüzden çatımız da oluşan sorunları fazla ertelememeli en kısa zamanda bir çözüm yolu üretip çatıyı derhal yeniden inşa ettirmeliyiz.

Çatı kaplama firmasına nereden ulaşabilirim?

Eski çadırlarımızı yenilemek istiyorsanız sıfırdan çatı yaptırmak sizlere birazcık maliyetli olabilir bu maliyetin önüne geçmek istiyorsanız bulunan eski Çatının üzerine kaplama yaptırarak daha ucuz ve sizleri daha az Zorlayacak maliyetlere sahip çatıya sahip olabilirsiniz. Daha uygun fiyatlı olmasının neticesinde pek çok insana sıfırdan çatı yaptırmak yerine daha çok cazip gelmektedir. Bu yüzden pek çok insan çatı kaplama işlemini tercih etmektedir. 

Çatı oluk ustasını nerede bulabilirim?

Çatı işlemi yapan firmalar ile iletişime geçerek çatınızı yeniden inşa ettirebilirsiniz çatınızda sizlerin istemiş olduğu malzemeler kullanılmaktadır. Doğru yapılan bir işçilik ile çatımız eskisinden daha sağlam olabilmektedir dilerseniz membran çatı ya da eternit çatı yaptırabilirsiniz

 

Ceylanpınar Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!