Siverek Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

Ülkemizde birçok yağış alan bölge bulunmaktadır. Yağış alan bölgelerde kar yağmur çiğ ve bu benzeri hava olayları gerçekleşmektedir. Bu hava olayları neticesinde evlerin üstünden aşağı Akan su aşağı dökülen kar gibi olaylarda başımıza gelmektedir. Bu nedenle bu tür bölgelerde evlerin dam değil çatı olmasına izin vermektedir. Çatı ucu sivri üçgen piramit şeklinde evleri yağmur kar gibi olaylardan koruyan ayrıca ısı izolasyonu yapılabilen bir tür evin parçasıdır. Söylenilen bu bölgelerde çatı izolasyon yapan firmalar çoğunlukla bulunmaktadır. Bu firmalar çatıların içine yerleştirdikleri polyester veya farklı bir kaplama biçimleriyle içerideki sıcaklığı dışarıya dışarıdaki soluğun içeriye girmesini engellemektedir. Bu hizmetin haricinde oluk firmaları aynı anda çatı oluk ustası çalıştırarak çatılardan dökülen su ve karın bir araya toplanarak belli bir yerde toplanmasını sağlarlar. Oluk çatıların kenarlarında tam akıntının bittiği yerde bulunarak toplanır ve biraz eğim verilerek belli bir borudan yere inmesi sağlanır. Çatı materyalleri birçok şekilde olabilir fakat ülkemizde en çok 2 farklı tür kullanılmaktadır. Bunlardan birisi kiremit diğer ikisi de saç kaplamadır. Kiremitler işe geçen kahverengi görünümlü Toprak alaşımdan yapılarak evlerinizin şıkkı öğrenmesine katkıda bulunmaktadır. Parça parça bir gösterildiğinden dolayı oluşan fırtınalarda ve yağmurun etkisiyle bazı çatılarda kiremitler düşebilir. Bu tür karşılaşacağınız durumlarda yapacağınız ilk iş kiremit aktarma için çatı firmalarına başvurmanız olacaktır. Bu tür firmalara web sitelerinden ulaşabilirsiniz

Sıfırdan çatı yapımı maliyeti ne kadardır?

Çatı yapımında kullanılan malzemeler de en çok malzeme giden bölüm iskelet tir. İskelet çoğunlukla demirden yapıldığı için o anlık denir kilo fiyatına göre fiyat biçilir ve proje çizimi sonrası gidilecek malzemenin hesabı yapılır ve cebinizden çıkacak miktar belli olur. Ulaşmak için firmaların danışmanlarına ulaşabilirsiniz.

Çatı türleri arasında nasıl bir seçim yapmalıyız?

Temiz de en çok Tür çatı çeşidi kullanılmakta iken teknolojinin gelişmesi ile singil ve eternit çatı adı altında çatı türleri ortaya çıkmıştır. Yaşadığınız bölgenin iklim koşullarına göre firmaların web sitesindeki tanıtımlardan ve ustaların fikirlerinden yararlanarak size en uygun çatıyı seçebilirsiniz.

Siverek Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!