Suruç Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

Soğuk iklim tipine sahip yerlerde kıyafet ve yeme içme tarzımız gibi yaşayış tarzımız da hava koşullarına uygundur. Evlerimizin çatılı olması bunlara bir örnektir. Isı, ses ve yalıtım açısından çatı izolasyon oldukça önemlidir. Soğuk kış ya da sonbahar döneminde güneş ışınlarını evlerimize alamayacağımız için evlerimiz soğuk olacaktır. Kötü hava koşulları nedeniyle sürekli yağmur ve kar yağışına maruz kalınabilir. Çatılara dökülen damlalar bir süre sonra çoğalır ve olukta birikmeye başlar aslında bundan sonrasında tüm yük olukların olur artık kış boyunca kullanılan oluklar bazen bozulabilir. Bu durumda çatı oluk ustası ihtiyaç duyarız. Yanlış bir işlem yapıp suyun akışının engellenmemesi için işi ustasının eline bırakmakta fayda var. Çatılarda oluklar gibi belli bir ömrü vardır. Bir süre sonra şu sızması yapabilir. Çatı için tabana serilmiş olan keçe eskiyebilir bu nedenle keçenin çıkartılıp yeniden keçe yerleştirilmesi gerekir. Daha sonra taşlar tekrar yerleştirilir yapılan bu işleme çatı aktarma adı verilir. Çatı aktarma her yıl olmasa da belli zaman aralıklarında tekrarlanması gereken bir işlemdir. Aksi taktirde fazla yağmurlu havalarda şu sızması yapabilir. Bu da evlerde rutubet oluşmasına eşyaların hasar görmesine sebep olur. Çatı aktarma işlemi ya da çatı oluk sisteminin herhangi bir arızası olduğu durumlarda çatı tamiri yapılırken düşme ya da yaralanma durumları göz önünde bulundurulmalıdır ve gereken tüm güvenlik önlemleri alınmalıdır.

Çatı çeşitleri nelerdir ve hangi çatılar daha kullanışlıdır?

Çatıların farklı farklı malzemelerden kalitesinden kalitesine değişen çeşitleri vardır. Membran çatı su geçirmez olmasıyla bilinir ve gayet kullanışlı bir çatı çeşididir. Singil çatı ise alt tarafı kendin yapılmalı olan sıklıkla tercih edilen bir çatı çeşitlerindendir. Eternit çatı ise çimentodan yapılmış olup dilediğiniz renkte boyayabileceğiniz bir çatı çeşididir.

Çatı onarımı yapılırken nelere dikkat edilmelidir?

Çatılar yükseklik konusundan oldukça tehlikelidir. Kendimizi riske atmayacak şekilde koruyucu ekipmanlarımızı kullanarak ve binanın aşağısına uyarı işareti bırakarak aşağıya bir parça düşmesi durumunda aşağıdaki kişilerin korunması gerekli önlemleri alarak tedbirli olması sağlanmalıdır. Kişinin kullanacağı malzemeleri çok üç noktalara değil daha güvenli yerlere koyması daha rahat kullanabilmesi açısından hem de kendi sağlığı açısından oldukça önemlidir.

Suruç Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!