Haliliye Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

Evlerimiz içinde yaşadığımız bizi kışın soğuktan yazın sıcaktan koruyan salon, oturma odası, yatak odası, mutfak ve çocuk odası gibi birçok odası bulunan ve bizim barınmamızı sağlayan binalardır. Evlerimiz yapılırken birçok yapı malzemesi o işin ehli olan ustaların elinden geçerek evimiz yapılır. Bu yapı malzemeleri tuğla, kiremit, demir, çivi gibi malzemelerin yani sıra evin temelini oluşturan betonun dökülmesi için çimento, toprak, su gibi malzemeler olabilirler. Bu malzemeleri ustalar karıştırarak betonun üstüne bizim yuvamız olacak evimize inşa etmeye başlarlar. Evimiz yapılırken paradan veya çok maliyet getirecek malzemelerden kaçınmamalıyız. Çünkü uzun yıllar yaşayacağımız evler bizim deprem, sel veya heyelan gibi doğal afetlerde içine barınacağımız tek yerdir. Ev en başta da söylediğimiz gibi birçok yerden oluşur. Bunlardan birisi de özellikle yağmur yağdığında suyun evin içerisine girmeden toprağa ulaşmasını sağlayan çatılardır. Çatılar özellikle evimize birçok taraftan yarar sağlar. Bunların başında yukarıda da söylediğimiz gibi yağmur suyunun eve damlamasını önlenmesi gelir. Bu yüzden çatılarımızda bulunan oluklar çatı oluk ustası tarafından sıklıkla kontrol edilmelidir. Zaman geçtikçe çatılar eskiyebilir. Bu durumla karşılaşmamak için sürekli kontrol ettirmekte yarar vardır. Ayrıca kış aylarında mevsiminde oluşturduğu bazı zorluklardan dolayı çatılar çok çabuk soğuyarak içinde bulunan aile bireylerinin de hissedeceği bir ısı kaybı yaşarlar. Bu durum yaşanmaması için çatı izolasyonu yaptırmak oldukça kolaydır. Eğer size izolasyon çok pahalı geliyorsa başka çatı koruma yöntemlerini de seçebilirsiniz. Bunlar yağmur suyunu önleyebilmelerinin yanı sıra hava çok soğuk olduğunda ya da rüzgâr hızı çok fazla olduğunda üzerine binecek yüke dayanıklı olacak malzemelerden oluşan yapılar olabilir.  Bunların başında ise çatı örtüsü gelir.

Çatı dam akmasına neler iyi gelebilir?

Çatılarımız farklı malzemelerin bir araya gelerek oluşturduğu betondan oluşur. Ama bu malzemeler ucuz fiyatlı olduğu için kullanılıyorsa zamanla çatı dam akması meydana gelebilir. Bu olay yaşandığında başımıza gelecek tehlikeleri önlemek için çatımıza kaplama yaptırarak suyun eve gelmesini önleyebiliriz. Ayrıca çatılarımız kiremitlerden oluşuyorsa çatı aktarma yaparak eskiyen veya hasar gören kiremitleri değiştirebiliriz.

Çatımızı doğal afetlerden gelecek zararlara karşı nasıl koruyabiliriz?

Evlerimiz bizi çeşitli tehlikelerden koruyan ve içinde ailemizle kurduğumuz sıcak sevgi bağının oldu yerlerdir. Özellikle içinde sevdiğimiz kişiler bulunduğundan dolayı sürekli tehlikelere karşı tetikte oluruz. Bizi çeşitli tehlikelerden koruyacak çatı ise evin en önemli bölümüdür. Özellikle çatımızı sağlamlaştırmak için çatı kaplama firması ile iletişime geçebiliriz. Bu firmalar çatımızı daha sağlam hale getirmek için ellerinden geleni yaparlar.

Haliliye Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!